Πιο διαχυτικοί από ποτέ στο ματς Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα: Αποκλειστικές φωτογραφίες από την Δόμνα Μιχαηλίδου και τον κούκλο ψυχίατρο σύντροφό της

Το who is who του

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
ΜΙΧΑΛΗΣ ΑΡΧΟΝΤΙΔΗΣ
ΜΙΧΑΛΗΣ ΑΡΧΟΝΤΙΔΗΣ

Το ματς του Ολυμπιακού με την Μπαρτσελόνα ήταν απογοητευτικό για τους περισσότερους φίλους των ερυθρόλευκων, αλλά η υφυπουργός Παιδείας Δόμνα Μιχαηλίδου ήταν από τους λίγους που αποχώρησαν… χαμογελαστοί εκείνη την ημέρα.

Σε μία παραλλαγή της γνωστής ρήσης, μπορούμε να πούμε πως έχασε στο μπάσκετ, αλλά κέρδισε στην αγάπη, αφού είχε διαρκώς στο πλευρό της τον ψυχίατρο της καρδιάς της Λεωνή Μαντωνάκη, και μάλιστα ήταν πιο εκδηλωτικοί από ποτέ. Όπως φαίνεται στα στιγμιότυπα που εξασφάλισε κατ’ αποκλειστικότητα το YOU ανταλλάσσει αγκαλιές και φιλιά με τον σύντροφό της, έχοντας πάντα ένα μάτι ανοιχτό για τυχόν… αδιάκριτους.

Πάντως δεν φάνηκε να ενοχλείται από την παρουσία του κόσμου, αφού οι περισσότεροι είχαν στραμμένοι τα βλέμματά τους στο παρκέ την ίδια ώρα, και στο ματς που τελικά έληξε 68-77 υπέρ των Καταλανών.

Δείτε επίσης: «Δεν τα κατάφερε, μου λείπει...» - ''Λύγισε'' η Δόμνα Μιχαηλίδου στον αέρα του Mega για το θάνατο του πατέρα της

Η Δόμνα Μιχαηλίδου έχει δηλώσει στο παρελθόν «Ολυμπιακός μέχρι το κόκαλο», οπότε σίγουρα δεν έφυγε ευχαριστημένη απ’ αυτή την εξέλιξη, αξίζει να σημειωθεί ωστόσο ότι χειροκροτούσε σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, και δεν αποχώρησε πιο πριν απ’ το στάδιο, όπως έκαναν ορισμένοι όταν είχε κριθεί πια το αποτέλεσμα. Ακόμα και χειρότερο να ήταν το αποτέλεσμα, η παρουσία του συντρόφου της ήταν αρκετή για να της ανεβάσει τη διάθεση.

Για πρώτη φορά τόσο διαχυτικοί!

Πιο διαχυτικοί από ποτέ στο ματς Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα: Αποκλειστικές φωτογραφίες από την Δόμνα Μιχαηλίδου και τον κούκλο ψυχίατρο σύντροφό της
ΜΙΧΑΛΗΣ ΑΡΧΟΝΤΙΔΗΣ

Δόμνα Μιχαηλίδου σύντροφος
ΜΙΧΑΛΗΣ ΑΡΧΟΝΤΙΔΗΣ

Το who-is-who του συντρόφου της

Έχει επιλέξει να κρατήσει χαμηλό προφίλ σε ό,τι αφορά την προσωπική της ζωή, αφού έχει δηλώσει πως είναι ερωτευμένη, αλλά δεν έχει αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες. Από τη στιγμή που εμφανίστηκε μαζί με τον σύντροφό της, δεν χρειάστηκε κιόλας, αφού πρόκειται για έναν αναγνωρισμένο επιστήμονα που δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις στον κλάδο του. O Μαντωνάκης Λεωνίδας είναι Ψυχίατρος, Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποσιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Υπεύθυνος κλειστού τμήματος και εξωτερικού ιατρείου του Αιγινήτειου Νοσοκομείου, διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στο Κολωνάκι, ενώ έχει δημοσιεύσει πλήθος επιστημονικών εργασιών σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά και συνεχίζει ενεργά την ερευνητική του δραστηριότητα.