«Δεν μπορούσα να τον βλέπω άλλο να...» - Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αποκάλυψε γιατί ο Σπύρος Ντουγιάς δεν συμμετέχει φετος στο The 2night Show

«Tο συζητάμε για να έρθει ξανά»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
«Δεν μπορούσα να τον βλέπω άλλο να...» - Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αποκάλυψε γιατί ο Σπύρος Ντουγιάς δεν συμμετέχει φετος στο The 2night Show

Με αφορμή τη συνέντευξη που έδωσε η Ντόρα Μακρυγιάννη το βράδυ της Τρίτης 24/10, στην εκπομπή The 2night Show στον ΑΝΤ1, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου πήρε λίγο τηλεοπτικό χρόνο για να εξηγήσει τον λόγο που ο μικρός Σπύρος Ντούγιας δεν συμμετέχει φέτος στην εκπομπή.

Γιατί ο Σπύρος Ντούγιας δεν εμφανίζεται φέτος στο The 2night Show

«Θα το πω γιατί με ρώτησαν για ποιο λόγο δεν ήταν ο Σπύρος φέτος στην παραγωγή. Είπα παιδιά ο Σπύρος είναι φανταστικός, καταπληκτικός συνεργάτης, μίνι παρουσιαστής και πιστεύω ότι μπορεί να γίνει μεγάλος. Δεν μπορούσα να τον βλέπω άλλο να μπαίνει σε ένα καλούπι. Έκανε 20 λεπτά έναν καλεσμένο και περνούσε πολύ ωραία αλλά είπα ότι δεν μπορώ και να περάσει τη χρονιά του χωρίς να λέει ότι αμάν έχω να πάω στo The 2night Show.»

«Να κάνει τα μαθήματά του, να παίξει, να μην έχει κάτι στο μυαλό του και για αυτό ήταν ο λόγος που είπα ας αφήσουμε τον Σπύρο παιδιά, μία χαρά πήγαμε μία χρονιά. Αν είναι καλά και του αρέσει και το θέλει, το συζητάμε για να έρθει ξανά»

Η αποκάλυψη του Γρηγόρη Αρναούτογλου για τον Σπύρο Ντούγια

«Μπορεί να ακούσω κάποια πράγματα που θέλω να προλάβω. Ο Σπύρος έρχεται για μισή ώρα το απόγευμα. Γιατί κάποιοι μπορεί να μπερδεύτηκαν. Ότι το παιδί έρχεται μεσάνυχτα και εργάζεται.

Δουλεύει ακριβώς 30-35 λεπτά. Αυτός που είναι να έρθει καλεσμένος μπαίνει στον Σπύρο και αυτός που φεύγει από μένα, μπαίνει στον Σπύρο. Ο Σπύρος δεν κάθεται να περιμένει μια ώρα πότε θα τελειώσουμε εμείς. Αυτό θέλω να το πω γιατί υπάρχει ιδιαίτερος σεβασμός και προσοχή από τον ΑΝΤ1 και την εκπομπή. Είναι ένα παιδί μιας μικρής ηλικίας και μας δίνει τόσο, όσο μπορεί. Ο Σπύρος θα κάνει καριέρα παρουσιαστή και όχι ηθοποιού», είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.