«Γενικώς δεν είναι ευχάριστο για εμένα να...» - Η πρώτη αντίδραση του Θάνου Πλεύρη στη σχέση του πατέρα του με την 49χρονη Τζόρτζια Σιακαβάρα

Στην κάμερα του Πρωινού του ΑΝΤ1

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Γενικώς δεν είναι ευχάριστο για εμένα να...» - Η πρώτη αντίδραση του Θάνου Πλεύρη στη σχέση του πατέρα του με την 49χρονη Τζόρτζια Σιακαβάρα

Έντονα έχει απασχολήσει η σχέση του Κωνσταντίνου Πλεύρη με την Τζόρτζια Σιακαβάρα. Ο πατέρας του Θάνου Πλεύρη, όπως αρχικά γράφτηκε διατηρεί δεσμό με την πρώην παίκτρια του My style rocks και μάλιστα οδεύουν προς το γάμο.

Όπως τελικά επιβεβαίωσε ο πολιτικός ναι μεν ισχύει πως είναι σε σχέση, αλλά όχι το ότι πρόκειται να παντρευτούν, ενώ αποκλειστικά στο Youweekly.gr είχε μιλήσει για τον όμορφο έρωτα που ζει.

Η πρώτη αντίδραση του Θάνου Πλεύρη για τον πατέρα του και τη νεότερη σύντροφο του

«Δεν θα μπω στο θέμα του γάμου, γενικώς δεν είναι ευχάριστο για εμένα να σχολιάζω γάμους αυτή την περίοδο. Ο κ. Κασσελάκης επιλέγει να προβάλλει την προσωπική του ζωή», είπε αρχικά με νόημα με αφορμή τις δηλώσεις που έκανε για τον Στέφανο Κασσελάκη.

«Θα τους δούμε τους γάμους θα τους δούμε, τώρα δεν έχουμε τίποτα άλλο», σχολίασε έπειτα σε πιο συγκεκριμένη ερώτηση του δημοσιογράφου Πρωινού του ΑΝΤ1.

Το σχόλιο για τη διαφορά ηλικίας

Μετά τις αποκαλύψεις σχετικά με τη σχέση τους, ο Κωνσταντίνος Πλεύρης παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή του ALPHA, Super Κατερίνα. Μίλησε τόσο για την γνωριμία τους όσο και την διαφορά ηλικίας τους.

«Είναι μια όμορφη κοπέλα η οποία συνδυάζει την εξωτερική εμφάνιση με ένα ουσιαστικό περιεχόμενο, διότι έχει και μόρφωση και πολλές αρετές. Την ξεχώρισα φυσικά από την εμφάνιση. Aγαπάω τον πνευματικό της κόσμο», εξομολογήθηκε αρχικά.

«Με φοβίζει η διαφορά ηλικίας αλλά όχι να ζηλεύω, η ζήλια είναι ελάττωμα. Στην καθημερινότητα μας πηγαίνουμε τρώμε, κάνουμε περιπάτους...», είπε για τη διαφορά στην ηλικία τους αλλά και για την καθημερινότητα τους ως ζευγάρι τους τελευταίους 3 μήνες.

Σχετικά με το αν ο γιος του είναι σύμφωνος με την σχέση αυτή, απάντησε: «Ο γιος μου δεν θα διαφωνήσει ποτέ σε προσωπικά θέματα δικά μου. Έχουν γνωριστεί και φάγαμε κάποτε μαζί».

«Το ερωτευμένος είναι πολύ λίγο. Έχουμε αποφασίσει να συζήσουμε και ότι ήθελε προκύψει», ανακοίνωσε επίσης, παρόλο που στην αποκλειστική συνέντευξη που έδωσε στο Youweekly.gr και συγκεκριμένα στην Τζώρτζια Συρίχα την ακριβώς προηγούμενη ημέρα ανέφερε πως δεν μπορούν να συμβιώσουν λόγω της μητέρας της που δεν μπορεί να την αφήσει μόνη της. Τι ισχύει τελικά;