«Ο όμιλος αποφάσισε να...» - Τέλος από το ραδιόφωνο η Πηνελόπη Αναστασοπούλου

Ο λόγος που σταμάτησε η εκπομπή που παρουσίαζε

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής BreakfastStar έκανε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, τις οποίες το κανάλι πρόβαλε σήμερα Τετάρτη 25/10. Η ηθοποιός μίλησε τόσο για την αποχή της από την τηλεόραση τα τελευταία χρόνια, για την αποχώρηση της από το ραδιοφωνικό σταθμό όπου παρουσίαζε δική της εκπομπή, αλλά και για την επιστροφή της εκπομπής Boοth στην οποία συμμετείχε (δείτε γιατί κόπηκε).

Οι δηλώσεις της Πηνελόπης Αναστασοπούλου

«Νομίζω και εγώ και η τηλεόραση έχουμε επιλέξει την αποχή. Δεν μου είχε συμβεί ποτέ αλλά κατάλαβα ότι κάποια στιγμή γίνεται μια παύση μέχρι να έρθουν οι σωστές προτάσεις, το σωστό timing και να γίνουν τα πράγματα όπως πρέπει», ανέφερε αρχικά για το τηλεοπτικό της μέλλον.

Σχετικά με την επιστροφή του The Booth, σχολίασε: «Δεν το ήξερα αυτό. Θα ήταν ωραίο να επιστρέψει το Booth. Ήταν από τις πιο αγαπημένες μου στιγμές αυτή η εκπομπή», ενώ για την εκπομπή Οδός Ζαρίφη 2: «Η Ζαρίφη σίγουρα δεν θέλει να πάρει τη θέση του Μουτσινά, έχει τη δική της χρονιά τώρα».

Επίσης, ανακοίνωσε πως σταματάει την ραδιοφωνική της εκπομπή, αποκαλύπτοντας το λόγο που την έκανε να πάρει την απόφαση αυτή. «Δεν θα ξεκινήσω ραδιόφωνο φέτος, τουλάχιστον στο Pride Fm, κάπου αλλού μπορεί. Ο όμιλος αποφάσισε να αναδιαμορφώσει το προϊόν του. Εμένα αν με ρωτάς με βρίσκει αντίθετη αυτό, γιατί είχε ένα συγκεκριμένο όραμα έτσι όπως ξεκίνησε, το οποίο δεν ξέρω αν θα συνεχίσει σε αυτή τη γραμμή», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Σε ερώτηση στο τέλος σχετικά με το αν έχει μετανιώσει για τις δηλώσεις που έχει κάνει αλλά και για το δυναμισμό της, ανέφερε πως: «Δεν μετανιώνω ποτέ για τον χαρακτήρα και τον δυναμισμό μου. Θα είμαι πάντα ο εαυτός μου αλλά από εδώ και πέρα θα είμαι περισσότερο προσεκτική».

Δείτε επίσης: «Νιώθω την ανάγκη να ζητήσω συγγνώμη» - Το δημόσιο ξέσπασμα της Πηνελόπης Αναστασοπούλου