Άστραψε και βρόντηξε ο Γιώργος Λιάγκας κατά της εκπομπής Οδός Ζαρίφη 2: «Αν το έκανα εγώ αυτό θα με είχαν συλλάβει στον αέρα»

«Να καταλαβαίνει ο κόσμος γιατί στην τηλεόραση υπάρχουν δύο μέτρα και δύο σταθμά»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Άστραψε και βρόντηξε ο Γιώργος Λιάγκας κατά της εκπομπής Οδός Ζαρίφη 2: «Αν το έκανα εγώ αυτό θα με είχαν συλλάβει στον αέρα»

Την χθεσινή 24/10 εκπομπή Οδός Ζαρίφη 2 σχολίασε σήμερα 25/10 ο Γιώργος Λιάγκας και η ομάδα του στο Πρωινό του ΑΝΤ1. Αφορμή στάθηκε ένα σκετς που είχαν στήσει, στο οποίο η Κατερίνα Ζαρίφη μετρούσε τα γεννητικά όργανα του Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Ο παρουσιαστής λοιπόν, δήλωσε πως αν το έκανε ο ίδιος αυτό στον αέρα θα τον είχαν συλλάβει πριν ακόμη ολοκληρωθεί η εκπομπή του, όπως και αν το έκανε οποιαδήποτε άλλη εκπομπή. Τέτοιες μάλιστα εικόνες, δεν τις δείχνεις στις 2 το μεσημέρι, ώρα που προβάλλεται η σατιρική εκπομπή του OPEN.

Τα σχόλια του Λιάγκα για την εκπομπή Οδός Ζαρίφη 2

«Επειδή καταλαβαίνω ότι είναι φίλη όλων σας η Κατερίνα Ζαρίφη και δεν πρόκειται να μιλήσετε, θα μιλήσω εγώ. Εγώ την έχω δει μόνο μια φορά στο θέατρο τη γυναίκα και είναι πολύ ταλαντούχα και γύρισε και είπε σε μία συνέντευξή της ότι εγώ την έχω πιάσει στο στόμα μου... Όλους και τον εαυτό μου πιάνω στο στόμα μου...

Αυτό εδώ πραγματικά, αν γινόταν σε οποιοδήποτε εκπομπή, αν το έκανα εγώ ας πούμε αυτό θα με είχαν συλλάβει στον αέρα. Θα είχε στείλει ο εισαγγελέας άνθρωπο να με συλλάβει στον αέρα, τώρα μέχρι να τελειώσει η εκπομπή. θα περάσει έτσι γιατί είναι συμπαθής περίπτωση η Κατερίνα Ζαρίφη. Να καταλαβαίνει ο κόσμος γιατί στην τηλεόραση υπάρχουν δύο μέτρα και δύο σταθμά από ανθρώπους που είναι στο παρεάκι μας και τους θεωρούμε ακίνδυνους ή από ανθρώπους που δεν είναι στο παρεάκι μας και τους θεωρούμε επικίνδυνους και εχθρούς. Αντιμετωπίζουμε την τηλεόραση με δύο μέτρα και δύο σταθμά, αυτή είναι όλη η αλήθεια. Παίζει 2 το μεσημέρι. Χιουμοριστική εκπομπή να μετράς τα γεννητικά όργανα του άλλου και να βγαίνει ο άλλος και να λέει ότι έχω αιγυπτιακές ρίζες και έχω λίγο μεγαλύτερο από 12,8 ε αυτό για μεσημέρι...», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας (δείτε τα νούμερα τηλεθέασης που έκανε η Οδός Ζαρίφη 2 χθες 24/10).

Με τον Τάσο Τεργιάκη να συμπληρώνει: «Επειδή το έχω ζήσει αυτό. Αυτά τα σκετσάκια έβγαιναν στον αέρα ξαφνικά όταν ήμασταν όλοι στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Είχαν μια στήλη με ρούχα που ντύνονταν και έκαναν κάποιους ρόλους και είχε τέτοια σεξουαλικά υπονοούμενα. Το έχω δει πριν από δέκα χρόνια».