«Όταν είδα το περιβόητο βίντεο αυτοπαρουσίασης του είπα ότι...» - Τα "καρφιά" του Γιώργου Λιάγκα κατά του Στέφανου Κασσελάκη

«Θέλει να μετατρέψει τον ΣΥΡΙΖΑ σε ΜΚΟ;»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDP PHOTO
NDP PHOTO

Τον Στέφανο Κασσελάκη σχολίασε το πρωί της Τετάρτης 25/10 για ακόμη μία φορά, ο Γιώργος Λιάγκας στην εκπομπή του Το Πρωινό στον ΑΝΤ1. Ο παρουσιαστής άφησε αιχμές για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ενώ συγκεκριμένα αναφέρθηκε στο βίντεο πριν τις εκλογές με το οποίο ανακοίνωνε την υποψηφιότητα του (δείτε εδώ το βίντεο).

Το αιχμηρό σχόλιο του Γιώργου Λιάγκα κατά του Στέφανου Κασσελάκη

Ο Γιώργος Λιάγκας μεταξύ άλλων, πως όταν είδε για πρώτη φορά το βίντεο με το οποίο ο Στέφανος Κασσελάκης συστήθηκε στο ελληνικό κοινό, πίστεψε πως θα διεκδικήσει την πρωθυπουργία από τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Εγώ δεν έχω καταλάβει ειλικρινά σας μιλώ, ποιες είναι οι περιβόητες αλλαγές που θέλει να κάνει ο Στέφανος.» ανέφερε αρχικά.

«Άλλη θέση πέρα από το ότι πρέπει τα κανάλια να κάνουν τηλεμαραθώνιο και να στείλουν τα λεφτά στη Θεσσαλία, εγώ δεν έχω ακούσει. Αυτή είναι η μόνιμη θέση. Το έχω ξαναπεί. Θέλει να μετατρέψει τον ΣΥΡΙΖΑ σε ΜΚΟ; Θα πάει στο 3% αν πάει έτσι. Αν θέλει να κάνει ένα κόμμα ΜΚΟ, ένα κόμμα μόνο για τα δικαιώματα των ΛΟΑΤΚΙ, θα πάει το κόμμα στο 3%.» πρόσθεσε.

«Πάμε τώρα στο κομμάτι του lifestyle, το οποίο ενοχλεί τον κύριο Κασσελάκη. Βέβαια είναι το κομμάτι το οποίο τον εκτόξευσε και μετά είναι αυτό που τον παγίδευσε και τον κατεβάζει τώρα. Αυτή είναι η αλήθεια. Γιατί εγώ θα πω μια προσωπική αλήθεια. Όταν είδα το περιβόητο βίντεο αυτοπαρουσίασης του Στέφανου Κασσελάκη, είπα ότι όχι τον ΣΥΡΙΖΑ θα πάρει, αλλά θα πάει στις επόμενες εκλογές και θα παίξει στα ίσια τον Μητσοτάκη.»

Ήμουν σίγουρος ότι δεν δεν έκανε το ένα λάθος μετά το άλλο μετά θα… Ποια εξουσία τώρα;» είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Το ξέσπασμα του Γιώργου Λιάγκα κατά του Κασσελάκη

«Ο κ. Κασσελάκης έχει επιλέξει και μη μας ψέγετε εμάς τα κανάλια, να μιλάτε για την προσωπική σας ζωή. Υπερπροβάλλετε όπως κανένας άλλος πολιτικός αρχηγός στην Ελλάδα την προσωπική σας ζωή. Εσείς λοιπόν είστε ένας πολιτικός αρχηγός που έχετε επιλέξει, και δεν με αφορά είτε λέγεται Τάιλερ, είτε λεγόταν Μαρία, να μιλάτε για τον σύζυγό σας.» είπε αρχικά.

«Χθες είπε ως πολιτικό επιχείρημα στη συνέντευξη στην εκπομπή μας, ότι στα 24 του ήταν δεξιός ενώ στα 36 του είναι αριστερός. Γιατί τότε ήταν σε σχέση με μία γυναίκα και αισθανόταν άβολα, πιεσμένος και στενοχωρημένος. Αν εγώ που δεν είμαι ομοφυλόφιλος, είχα μία σχέση πριν από 10 χρόνια, που αυτή η σχέση ήταν γνωστή στο Πανελλήνιο είτε σε φίλους και γνωστούς, έβγαινα 10 χρόνια μετά και έλεγα δημόσιαα ότι είχα ιδεολογικό μπέρδεμα γιατί πιεζόμουν με τη σχέση που είχα τότε, τι θα λέγανε; Είμαι απαράδεκτος αν το κάνω;» πρόσθεσε.

«Μία γυναίκα νομιμοποιείται να μιλήσει άσχημα για έναν ή μία σύντροφο; Δεν είναι πολύ άσχημο; Γιατί δεν το λέει κανείς τότε; Ελάτε στη θέση αυτής της γυναίκας η οποία ήταν 7 χρόνια αρραβωνιασμένη με έναν άνθρωπο και ακούει μετά ότι αυτός ο άνθρωπος που άλλαξε προσανατολισμό, και καλά κάνει, αλλά του προκαλούσε ιδεολογική τρικυμία. Εξέθεσε ή δεν εξέθεσε την γυναίκα αυτή; Ήταν τόσο στενοχωρημένος σε αυτή τη σχέση που μέχρι και ιδεολογία άλλαξε.» ανέφερε.

«Λέμε ότι δεν είναι ωραίο να μιλάει κανείς για το παρελθόν. Εδώ ο κύριος Κασσελάκης εξέθεσε ή όχι το παρελθόν του; Κανένας δεν τα λέει στην Ελλάδα αυτά τα πράγματα.»

Δείτε εδώ το βίντεο: