Your Face Sounds Familiar: Τέλος από τον ΑΝΤ1! Η μυθοπλασία «έφαγε» το σόου μεταμφιέσεων!

Πώς αντέδρασε η Μπέττυ Μαγγίρα στο άκουσμα της είδησης;

Τζώρτζια Συρίχα
Youweekly Editor
Your Face Sounds Familiar: Τέλος από τον ΑΝΤ1! Η μυθοπλασία «έφαγε» το σόου μεταμφιέσεων!

Είναι μια σεζόν με απρόσμενες αλλαγές και πολλές εκπλήξεις στο τηλεοπτικό τοπίο... Σίγουρα μια από τις πολλές αυτές εκπλήξεις, λίγες μέρες πριν, είναι και η οριστική απόφαση του ΑΝΤ1, να βάλει στον «πάγο», τουλάχιστον για το 2024, το σόου μεταμορφώσεων «Your face sounds familiar», ένα σόου το οποίο προγραμμάτιζαν εδώ και πολύ καιρό με παρουσιάστρια την Μπέττυ Μαγγίρα.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του youweekly.gr, η παρουσιάστρια του «I love Σου Κου» δεν ενθουσιάστηκε καθόλου με την εξέλιξη και την απόφαση αυτή του καναλιού, καθώς είναι γνωστό ότι είχε συμφωνήσει με την μεταγραφή της από το Open στον ΑΝΤ1, να παρουσιάζει εκτός από το πρωινό του Σαββατοκύριακου και το σόου, που της ταίριαζε ιδιαίτερα.

Μπέττυ Μαγγίρα Ι love Σου Κου
Η Μπέττυ Μαγγίρα με την ομάδα της από το «I love Σου Κου»

ΑΝΤ1: «Δώστε βάρος στην μυθοπλασία!»

Οι προετοιμασίες και το στήσιμο σκηνικών που γινόντουσαν για το YFSF σταμάτησαν, η άνωθεν εντολή είναι «δώστε βάρος στην μυθοπλασία». Έπειτα από συνεχόμενες συσκέψεις επί συσκέψεων των στελεχών του καναλιού, τα μεγάλα κεφάλια πήραν αυτή την απόφαση, τουλάχιστον για την επόμενη χρονιά. Δηλαδή να δώσουν περισσότερο βάρος στην μυθοπλασία, που για την ώρα δείχνει να έχει ανοδικές τάσεις, ενισχύοντάς την ακόμα περισσότερο, από το να ρισκάρουν οικονομικά με ένα πολυδάπανο σόου, που άγνωστο εάν θα έχει την ανάλογη αποδοχή του κοινού, όπως στο παρελθόν. Υπόψιν ότι το YFSF είναι ένα από τα πλέον πολυδάπανα project της τηλεόρασης, (θα έβγαιναν over budget τόσο δύσκολες εποχές) καθώς απαρτιζόταν από μια μεγάλη ομάδα ανθρώπων πίσω και μπροστά από τις κάμερες, ώστε να βγαίνει άρτιο στον τηλεοπτικό αέρα.

Σάκης Τανιμανίδης
Σάκης Τανιμανίδης

Επίσης η επόμενη σκέψη, όπως λέγεται των στελεχών του ΑΝΤ1, είναι να προχωρήσουν στο δεύτερο μισό της σεζόν και συγκεκριμένα αρχές του 2024, με το «Dragon's Den» του Σάκη Τανιμανίδη, που και αυτό με την σειρά του μέχρι σήμερα είχε μπει στον πάγο και δεν συμπεριλήφθηκε στο πρόγραμμα του καναλιού αρχές της σεζόν όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένο.