Αργυρώ Μπαρμπαρίγου: Εισβάλλει σε πολύ επιτυχημένη σειρά του Mega

Σε ποιο σίριαλ θα τη δούμε;

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP/ 08-11-2022 Μέγαρο Μουσικής.Vogue Change Makers
NDP/ 08-11-2022 Μέγαρο Μουσικής.Vogue Change Makers

Μια μεγάλη τηλεοπτική αποκάλυψη έκανε το μεσημέρι της Τετάρτης 25 Οκτωβρίου η Ελένη Μενεγάκη μέσα από την εκπομπή της, "Ελένη", που προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του Mega, για τη γνωστή σεφ, Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, η οποία θα εισβάλλει σε μία από τις πιο επιτυχημένες σειρές του μεγάλου καναλιού.

Σε ποια επιτυχημένη σειρά του Mega θα δούμε την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου

Η παρουσιάστρια προλόγιζε από την έναρξη πως μια πολύ γνωστή κυρία της τηλεόρασης πρόκειται να εισβάλλει στη δημοφιλή σειρά. Με μορφή κουίζ προσπάθησε να κάνει το κοινό να μαντέψει ποια είναι η γυναίκα, που θα αφήσει για λίγο το βασικό της επάγγελμα, για να αναλάβει χρέη ηθοποιού.

Δείτε επίσης: Τι έγινε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη λίγο μετά το κουίζ

Όπως είχε ήδη αναφερθεί από νωρίς στην εκπομπή η "εισβολή" στη σειρά πρόκειται να υποδυθεί στην ουσία τον εαυτό της, και να κάνει κάποιες γκεστ εμφανίσεις. Τα ονόματα που έπεσαν στο τραπέζι ήταν από την Ελένη Φουρέϊρα και τη Νατάσα Θεοδωρίδου, μέχρι την Αγγελική Νικολούλη και την Κατερίνα Παναγοπούλου.

Και η αποκάλυψη έγινε στη συνέχεια! Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου πρόκειται να συμμετέχει στην επιτυχημένη σειρά του Ανδρέα Γεωργίου, " Η Γη της Ελιάς", υποδυόμενη τον εαυτό της. Μάλιστα, η ίδια δήλωσε ενθουσιασμένη και της αρέσει πολύ η περιοχή, ενώ θεώρησε, πως θα ήταν μία πολύ απρόσμενη πρόταση.

Όπως αποκάλυψαν στην εκπομπή, η γνωστή μαγείρισσα θα ξεκινήσει γυρίσματα στο τέλος της εβδομάδας στην Μάνη. Παρά τις αλλαγές, που θα φέρει αυτό στη ζωή της, ως προς το ωράριο, την απομάκρυνση από τους δικούς της ανθρώπους και το διάλειμμα από τα ταξίδια ανά τον κόσμο, που συνηθίζει να κάνει, δέχτηκε την πρόκληση.

Καλή της αρχή να ευχηθούμε και αναμένουμε με ανυπομονησία να τη δούμε!

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα:

Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο της σειράς

Τεράστια αμηχανία επικρατεί ανάμεσα στην Αναστασία και τον Αποστόλη μετά το φιλί τους. Ο Χρήστος πηγαίνει με την Αφροδίτη στο σπίτι του Λυκούργου και την παρουσιάζει επίσημα πια ως σύντροφό του. Η Χρυσούλα ξεκινά να δίαδίδει ότι η Αρετή με την Αντωνία είναι ομόφυλο ζευγάρι και όλοι πέφτουν από τα σύννεφα. Αργότερα, ο Στάθης βλέπει τις δύο γυναίκες στον δρόμο σε παρεξηγήσιμο ενσταντανέ και η κατάσταση γίνεται ακόμα πιο περίπλοκη. Η Μαρίνα επιστρέφει στο σπίτι, αλλά ξεκαθαρίζει στον Μάνο ότι το κάνει μόνο για το παιδί, κόβοντάς του κάθε ελπίδα για επανασύνδεση.

Η Αναστασία είναι μονίμως αφηρημένη, αφού δεν μπορεί να σταματήσει να σκέφτεται το φιλί της με τον Αποστόλη. Η Αθηνά και η Μαργαρίτα που την ξέρουν καλά, παρατηρούν την περίεργη συμπεριφορά της και αρχίζουν να υποπτεύονται πως κάτι συμβαίνει. Στο Τμήμα, το προσωπικό απορεί με την ευνοϊκή μεταχείριση της Δήμητρας από τον Γιώργη. Αργότερα, η Δήμητρα ακούει ένα κουτσομπολιό που γίνεται εις βάρος της και αμέσως ζητά από τον Γιώργη να κάνουν μία σοβαρή συζήτηση: “Έχουν αρχίσει τα σχόλια πίσω από την πλάτη μου και δεν μ' αρέσει” του λέει και έτσι οι δυό τους οδηγούνται σε αδιέξοδο και φρενάρουν τη σχέση τους πριν μαθευτεί.