Η στενή σχέση του Χάρη Δούκα με την αδερφή του - Είχαν κατέβει στο δρόμο τη βραδιά της νίκης του με το ανιψάκι του στο καρότσι

Αποκλειστικές φωτογραφίες!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Χάρης Δούκας θα είναι ένα από τα πρόσωπα, που αναμένεται να μας απασχολήσουν στο μέλλον, καθώς εξελέγη νέος Δήμαρχος Αθηνών με τον Κώστα Μπακογιάννη να του παραχωρεί τη θέση του για τη νέα τετραετία, που έρχεται.

Μέσα από αποκλειστικές φωτογραφίες, που εξασφάλισε ο αποκλειστικός φακός του Youweekly.gr βλέπουμε τον νέο Δήμαρχο τη βραδιά της νίκης του στις δημοτικές εκλογές, καθώς πανηγύρισε με πλήθος κόσμου και την αδερφή του.

Δείτε επίσης: Μελαχρινή, κούκλα και διεθνολόγος - Αυτή είναι η 28χρονη αρραβωνιαστικιά του Χάρη Δούκα

Αυτή είναι η αδερφή του Χάρη Δούκα

Πιο αναλυτικά, βλέπουμε τον Δούκα στη Χαριλάου Τρικούπη μαζί με το παιδί της αδερφής του, που έκλεβε την παράσταση από το καρότσι του. Είναι φανερό, πως η οικογένεια έχει μία πολύ δεμένη σχέση, καθώς ο Χάρης Δούκας αγκαλιαζόταν θερμά με την αδερφή του και παράλληλα κοιτούσε το ανιψάκι του.

Χάρης Δούκας - αδερφή
Χάρης Δούκας - ανηψάκι
Δούκας - Αδερφή

Η πρώτη τηλεοπτική συνέντευξή του

«Το είχα πιστέψει. Αμα δεν το πιστέψεις δεν γίνεται. Μιλώντας με τον κόσμο ήμουν σίγουρος ότι μπορεί να γίνει. Είχα πει ότι μπορώ να κερδίσω τον κ. Μπακογιάννη αν πάω δεύτερη Κυριακή. Υπήρχε μία εδραιωμένη πεποίθηση ότι υπάρχουν δεδομένοι νικητές και πως όλα είναι προαποφασισμένα. Πηγαίνοντας στον δεύτερο γύρο αισθάνθηκα ότι αυτός ο γυάλινος τοίχος έσπασε. Είχα τη δυνατότητα να παρουσιάσω την εναλλακτική πρόταση. Με βοήθησε το debate, διότι υπήρχε και ένα πρόβλημα αναγνωρισιμότητας. Μετά από αυτό οι προτάσεις μας περνούσαν πολύ γρήγορα και εύκολα», ανέφερε αρχικά ο ίδιος.

Και σχολιάζοντας το αποτέλεσμα των εκλογών, επισήμανε: «Οι αυτοδιοικητικές εκλογές δεν πρέπει να λογίζονται ως τρίτος γύρος πολιτικών εκλογών. Κάναμε ένα κάλεσμα σε όλους του πολίτες. Συζητάμε για τα θέματα που δεν έχουν χρώματα και κόμματα. Νίκησε μια ατζέντα για την Αθήνα. Είναι πολιτικό το μήνυμα δεν είναι κομματικό», ενώ για τα σχέδιά του για την προστασία της πόλης ενόψει του χειμώνα, δήλωσε: «Άμεση προτεραιότητα τα φρεάτια και τα ρέματα. Ζήτησα συνάντηση με τον Κώστα Μπακογιάννη για να μπορέσουμε σε απόλυτη συνεργασία να προχωρήσουμε σε αυτά τα κρίσιμα έργα».