Μαντώ Γαστεράτου: «Έφτασε και για μένα η στιγμή που...» - Η απάντηση για το σχόλιο για την ηλικία της

«Τις αγαπώ και τις δύο...»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η γνωστή παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός, Μαντώ Γαστεράτου είναι ιδιαίτερα ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και μέσα από αυτά επιλέγει να μοιράζεται συχνά τις σκέψεις της, αλλά και πράγματα της καθημερινότητάς της που την προβληματίζουν. Ένα τέτοιο σχόλιο που αφορούσε την ηλικία της, χαρακτήρισε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η απάντηση της Μαντώ Γαστεράτου για το σχόλιο για την ηλικία της

«Έφτασε και για μενα η στιγμή που άκουσαν τα αφτιά μου την ατακα: "αυτή θα ήταν ωραία στα νιάτα της..."
κι έτσι σήμερα το πρωι όπως κοιταζαν τα ματια μου στον καθρέφτη την πιο ώριμη αυτή γυναίκα, προσπαθούσα να αναγνωρίσω το είδωλο της νεαρής κοπέλας που δεν χάθηκε αλλά συμφυλιωθηκε με την γυναίκα που κοιτάζω σήμερα.

Δείτε επίσης: Πόσα κιλά πήρε στην εγκυμοσύνη της η Μαντώ Γαστεράτου

Τις αγαπώ και τις δύο... κι αν λυπάμαι για κάτι δεν είναι η "πολυτέλεια της νιότης" που αρχίζει να ξεθωριάζει, μα τα χρονια που πέρασα στα "νιατα" μου και δεν με κοίταζα με τα ματιά που με κοιτάζω σήμερα!
Και αν με ρωτούσατε πως είναι σημερα "αυτή που ήταν ωραία στα νιάτα της..." θα σας έλεγα πιο όμορφη από ποτέ και μέσα κι έξω!
#ageshamingneedstostop», έγραψε κάτω από τη selfie φωτογραφία που ανέβασε σε σχέση με την αρνητική άποψη που άκουσε για την ηλικία της η ραδιοφωνική παραγωγός και παρουσιάστρια.

Δείτε παρακάτω την ανάρτησή της:

Η ανάρτηση της Μαντούς Γαστεράτου για την παγκόσμια ημέρα ψυχικής υγείας

«10/10 ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ
ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
Το 2017 κουβαλούσα δύο βαλίτσες γεματες αναμνήσεις, όνειρα, στόχους, φοβίες, εμπειρίες, τραύματα ψυχικά, ανασφάλειες, προσδοκίες, συναισθήματα...
Όλα μπερδεμένα στο μυαλό και στην καρδιά μου. Το φορτίο άλλοτε έμοιαζε ασήκωτο και μερικες στιγμες ελαφρύ σαν πούπουλο. Ολα τα συναισθήματα μέσα μου ατακτοποιητα, μπερδεμένα... μερικές φορές τυχαίνει να φευγουμε βιαστικά για κάποιο προορισμό και ετσι πετάμε στις αποσκευές μας χρήσιμα και άχρηστα πραγματα.
Ο δρομος έμοιαζε μακρινός και άγνωστος, το τοπίο ομιχλώδες και οι προσδοκίες μου μεγάλες.

Μεχρι σημερα κουβαλάω αυτές τις βαλίτσες. Συνεχίζουν να είναι γεμάτες, όμως δεν νιώθω να με βαραίνουν καθημερινα. Ναι ίσως υπάρχουν ημέρες που θα ήθελα να τις ξεφορτωθώ, υπάρχουν και μέρες όμως που τις ανοίγω και νιώθω απέραντη ευγνωμοσύνη για όλα αυτά τα καλά που κουβαλώ στον άγνωστο μέχρι στιγμής προορισμό μου.

Ισως τώρα να μην είναι και τόσο τρομακτική η διαδρομή. Υπάρχουν μέρες που το ταξίδι συνοδεύουν ηλιόλουστες ημέρες γεμάτες φως και άλλες που είναι σκοτεινές και βρέχει. Ακομα και αυτες είναι χρησιμες!

Έξι υπέροχα χρόνια θεραπείας, εξέλιξης και διεύρυνσης! Ενα σπουδαίο θεραπευτικό ταξιδι, δικο μου-ολοδικό μου! Το καλύτερο δώρο που μου χάρισα και μου χαρίζω τόσα χρόνια! Σήμερα πια ως ψυχοθεραπευτρια σε εκπαίδευση και σύμβουλος ψυχικής υγείας σε πρακτική εξάσκηση νιώθω υπερήφανη, ήρεμη και δυνατή να συνεχίσω το θεαπευτικο μου ταξίδι με εισιτήριο ανοιχτό και προορισμό τα βάθη της ψυχής μου...

Με αφορμή αυτή την σπουδαία ημέρα, την παγκόσμια ημέρα ψυχικης υγειας, θα ήθελα να σε παρακινησω να ξεκινήσεις το δικό σου ταξίδι, είναι ότι καλύτερο μπορείς να προσφέρεις στον εαυτό σου και σε αυτούς που αγαπάς!
ΞΕΚΙΝΑ! ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΟΙΩΣΕΙΣ ΠΟΤΕ!», έγραψε η Μαντώ Γαστεράτου.