«Καλωσήρθατε στην πρώτη Αρένα για φέτος» - Πρεμιέρα για την Μαρία Αναστασοπούλου στην late night ζώνη του ΑΝΤ1

Τα πρώτα λόγια της παρουσιάστριας

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Καλωσήρθατε στην πρώτη Αρένα για φέτος» - Πρεμιέρα για την Μαρία Αναστασοπούλου στην late night ζώνη του ΑΝΤ1

Δεν βρίσκεται μόνο στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα (δείτε την τηλεθέαση που σημειώνουν). Η Μαρία Αναστασοπούλου για δεύτερη σεζόν φέτος αναλαμβάνει τη δική της late night εκπομπή με καθαρά ενημερωτικό περιεχόμενο.

Το βράδυ της Τετάρτης 25/10 έκανε πρεμιέρα μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1, όπου και μετά τα πρώτα της λόγια καλωσόρισε τους καλεσμένους της με τους οποίους σχολίασαν τον πόλεμο στην Μέση Ανατολή.

Η πρεμιέρα της Μαρίας Αναστασοπούλου στην Αρένα

«Καλησπέρα σας κυρίες και κύριοι και καλωσήρθατε στην πρώτη Αρένα για φέτος. Και τι θα έχει για φέτος η Αρένα και τι θα έχει για σήμερα; Όλους τους πρωταγωνιστές από τον πόλεμο που παρακολουθούμε με κομμένη την ανάσα στην Μέση Ανατολή. Θα είμαστε μέχρι τις 02:00 από σήμερα και κάθε Τετάρτη. Μείνετε μαζί μας», είπε μεταξύ άλλων η Μαρία Αναστασοπούλου κατά την έναρξη.

Αναλυτικά τα όσα συζήτησαν στην εκπομπή

Για πρώτη φορά, παρουσιάστηκαν ντοκουμέντα από την κρίση του 2021 και αξιωματικοί εξήγησαν στην «ΑΡΕΝΑ» τι έχει αλλάξει στο πεδίο έκτοτε. Μετά τις τελευταίες εντάσεις σε δομές στα νησιά, που αφορμή είχαν την κρίση στη Μέση Ανατολή, η εκπομπή κατέγραψε τι συμβαίνει το τελευταίο διάστημα στο Αιγαίο, αλλά και πού στοχεύουν τα δίκτυα πληροφοριών των υπηρεσιών ασφαλείας. Ειδικοί μπήκαν στην «ΑΡΕΝΑ» και απάντησαν στο ερώτημα αν υπάρχουν φόβοι για νέες μεταναστευτικές ροές και επιστροφή στις εικόνες του 2015.

Εκπρόσωπος της Χαμάς παραδέχεται ότι στο τρομοκρατικό χτύπημα, που άνοιξε το νέο κύκλο αίματος στην περιοχή, σκοτώθηκαν άμαχοι, ενώ αποκάλυψε -μεταξύ άλλων- πόσο καιρό προετοιμάζονταν τα τάγματα του θανάτου για το αιματοκύλισμα, αλλά και τι σκοπεύουν να κάνουν με τους Ισραηλινούς ομήρους.

Εκπρόσωπος των Ισραηλινών δυνάμεων μίλησε από το Ισραήλ για το μήνυμα που στέλνει ο Ισραηλινός στρατός στην Ελλάδα, αλλά και τις εικόνες που αντίκρυσαν οι Ισραηλινοί κομάντος στους τόπους της σφαγής.

Στην εκπομπή παρενέβη και ο Ισραηλινός πρέσβης στην Αθήνα.