«Μπαμπά μου, αντίο» - Βυθισμένος στο πένθος ο Γιώργος Παράσχος

Στιγμές θρήνου για τον ηθοποιό

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Δύσκολες ώρες είναι οι τελευταίες για τον ηθοποιό Γιώργο Παράσχο, καθώς όπως έκανε γνωστό μέσα από τα social media του, έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του, στον οποίο είχε μεγάλη αδυναμία. Δεν αναφέρθηκε στο τι συνέβη, ωστόσο τον αποχαιρέτησε μέσα από ένα πολύ όμορφο και σπαρακτικό βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό, δείχνοντας και το πρόσωπό του.

Μάλιστα, άλλαξε την φωτογραφία προφίλ στον λογαριασμό του στο Facebook, βάζοντας μία μαύρη εικόνα. Αμέσως, συγγενείς, φίλοι και γνωστοί, ακόμη και άγνωστοι που τον ακολουθούν και τον θαυμάζουν, θέλησαν να του συμπαρασταθούν και τον συλλυπηθούν μέσα από μηνύματα και σχόλια στις δύο πλατφόρμες.

Δείτε επίσης: «Είχε έρθει μια γυναίκα ενώ δούλευα...» - Το άγνωστο περιστατικό που αποκάλυψε ο Γιώργος Παράσχος

Οι σπαρακτικές αναρτήσεις του Γιώργου Παράσχου για τον θάνατο του πατέρα του

«Μπαμπά μου αντίο. Μου λείπεις, σε αγαπάω», σημείωσε χαρακτηριστικά ο ίδιος.

Γιώργος Παράσχος θάνατος μπαμπά

Λίγα λόγια για τον ηθοποιό

Ο Γιώργος Παράσχος γεννήθηκε στην Καβάλα. Από 14 ετών ξεκίνησε να δουλεύει σε οικοδομή μαζί με τον πατέρα του ώσπου αποφάσισε να φύγει από το χωριό που ζούσε και να μείνει μόνος στη Θεσσαλονίκη. Δούλεψε σε πολλά νυχτερινά κέντρα διασκέδασης σε διάφορα πόστα και στην πορεία κατάλαβε πως ήθελε να ασχοληθεί με την υποκριτική καθώς συμμετείχε ερασιτεχνικά σε μια θεατρική παράσταση και του άρεσε πολύ. Έτσι, γράφτηκε σε δραματική σχολή και το 2012 τον βλέπουμε στο πλευρό της Μάρως Κοντού στην παράσταση "Ελισάβετ, γυναίκα από σύμπτωση".

Πηγή: ishow.gr