«Πόσα γλυκά θα φάμε σήμερα;» - Οι ευχές της Κατερίνας Καινούργιου για την γιορτή του μπαμπά της Δημήτρη

Τι είπε η παρουσιάστρια

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
«Πόσα γλυκά θα φάμε σήμερα;» - Οι ευχές της Κατερίνας Καινούργιου για την γιορτή του μπαμπά της Δημήτρη

Με θερμές ευχές σε όσες και όσους γιοτάζουν καλωσόρισαν σήμερα 26/10 οι παρουσιαστές, τις εκπομπές τους, με αφορμή τη μεγάλη εορτή του Αγίου Δημητρίου (δείτε τα συγκινητικά λόγια της Ελένης Χατζίδου για την πεθέρα της). Μια από αυτούς ήταν και η Κατερίνα Καινούργιου η οποία μέσα από την εκομπή της Super Κατερίνα ευχήθηκε στον μπαμπάς της Δημήτρη Καινούργιο.

Οι ευχές της Κατερίνας Καινούργιου στον μπαμπά της

«Χρόνια πολλά σε όλους όσοι γιορτάζουν. Χρόνια πολλά στη Θεσσαλονίκη μας. Χρόνια πολλά στον μπαμπά μου. Χρόνια πολλά στον Δημήτρη τον σκηνοθέτη μας. Καλε χαμός! Πόσα γλυκά θα φάμε σήμερα; Πανικός!» είπε η παρουσιάστρια.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Το τροχαίο των γονιών της

«Εκείνο το βράδυ, ήταν του Αγίου Ελευθερίου, είχαν και μια φίλη τους στο αυτοκίνητο. Οι γονείς μου τραυματίστηκαν πολύ σοβαρά, ο πατέρας μου ταλαιπωρείται ακόμα. Θυμάμαι τη φίλη αυτή, που ουσιαστικά οδηγούσε ο μπαμπάς μου, όταν έφυγαν από το μαγαζί έκαναν έναν κύκλο, για να την αφήσουν στο σπίτι και να γυρίσουν οι γονείς μου. Πόσα χρόνια μετά η συγκεκριμένη κοπέλα, η φίλη των γονιών, που στάθηκε πολύ στο πλευρό του μπαμπά μου, γιατί ένιωθε τύψεις.

Πάντα σκεφτόταν πως αν δεν είχαν κάνει αυτόν τον κύκλο, ίσως να είχαν σωθεί… Την θυμάμαι να είναι πολλά χρόνια δίπλα στον μπαμπά μου, που ταλαιπωρήθηκε κινητικά για πολλά χρόνια. Κάποια στιγμή όταν μεγάλωνα, την ρώτησα: “Τόσο πολύ αγαπάς τον μπαμπά;” Και μου λέει: “Αν εκείνο το βράδυ δεν με είχαν γυρίσει μπορεί τώρα, να μην ήταν σε αυτή την κατάσταση". Αλλά πραγματικά… Αυτό δεν το έχω πει ποτέ στους γονείς μου, ότι μου είχε πει αυτή την ατάκα», είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου.