«Παίζεις κρυφτό με βέρες...» - Μεγάλη ένταση στο Super Κατερίνα με πρωταγωνιστές Μικρούτσικο & Καραγιάννη

«Βομβάρδισαν την εκκλησία και εσύ έκανες μόκο»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Παίζεις κρυφτό με βέρες...» - Μεγάλη ένταση στο Super Κατερίνα με πρωταγωνιστές Μικρούτσικο & Καραγιάννη

Ακόμη μια μεγάλη ένταση σημειώθηκε στην εκπομπή Super Κατερίνα στον ALPHA. Σήμερα Πέμπτη 26/10 πρωταγωνιστές ήταν ο Ανδρέας Μικρούτσικος και ο Ανδρέας Καραγιάννης, με τον αρχισυντάκτη του Ekklhsia online, να σχολιάζει τόσο το γάμο του Στέφανου Κασσελάκη, όσο και την κίνηση του να ζητήσουν από ιερέα να ευλογήσει τις βέρες του πριν το γάμο του με τον Τάιλερ..

Ο κ. Καραγιάννης έχει σταθεί απέναντι από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ αφού έχει εκφράσει την αντίθετη του άποψη στους γάμους ομόφυλων ζευγαριών αλλά και της απόκτησης παιδιών από αυτούς.

Η ένταση με Καραγιάννη - Μικρούτσικο στο Super Κατερίνα

Ο Ανδρέας Καραγιάννης λοιπόν, κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ στον βουλευτή Γιάννη Μπαλάφα που ήταν καλεσμένος στο πλατό, αναφέροντας πως δεν έχει ξεκάθαρη θέση για την εκκλησία και το κράτος και ότι το θέμα είναι να κρύβονται οι Χριστιανοί.

Στο άκουσμα της δήλωσης του αυτής, ο Ανδρέας Μικρούτσικος έγινε έξαλλος και του απάντησε καταλλήλως με αποτέλεσμα να σημειωθεί ένταση ανάμεσα τους, με τον παρουσιαστή να φωνάζει.

«Αντί να βρίσκεις ψύλλους στα άχυρα, εγώ ξέρεις τι περίμενα από εσένα; Όταν στην προηγούμενη εκπομπή βγήκε και στην ουσία υπερασπίστηκες το δικαίωμα του Ισραήλ να αντεπιτεθεί, όταν βομβαρδίζει ελληνορθόδοξη εκκλησία με κάρα Αγίου και σκοτώνει κόσμο, έπρεπε να βγεις και να καταδικάζεις αυτή την περίπτωση. Αντ’ αυτού μου παίζεις κρυφτό με βέρες. Βομβάρδισαν την εκκλησία και εσύ έκανες μόκο σε νοιάζει αν αγιάστηκε η βέρα ή όχι!», είπε χαρακτηριστικά έξαλλος ο κ. Μικρούτσικος.

Να σημειώσουμε πως στην Αθήνα επέστρεψε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανος Κασσελάκης λίγες ημέρες μετά τον γάμο. Σύμφωνα με πληροφορίες της πρωινής εκπομπής Super Κατερίνα, έφτασε ινκόγκνιτο ώστε να μην του γίνουν ερωτήσεις από δημοσιογράφους.