Οι Πανθέοι (26/10): Η Μάρμω συγκρατείται από μόνη της κι αποφασίζει να μην πληγώσει τον σύζυγό της

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ΣΚΑΙ

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Οι Πανθέοι (26/10): Η Μάρμω συγκρατείται από μόνη της κι αποφασίζει να μην πληγώσει τον σύζυγό της

Καθηλωτικό θα είναι το τελευταίο επεισόδιο της σειράς του ΣΚΑΙ, Οι Πανθέοι, για αυτή την εβδομάδα, με τις ραγδαίες εξελίξεις να φέρνουν τα πάνω - κάτω και να ανατρέπουν τα έως τώρα δεδομένα των πρωταγωνιστών (δείτε τον νικητή της χθεσινή τηλεοπτικής μάχης).

Οι σημερινές 26/10 εξελίξεις της καθημερινής σειράς του ΣΚΑΙ, Οι Πανθέοι

Επεισόδιο 26

Η Λιάνα αισθάνεται παγιδευμένη έπειτα από την πρόταση γάμου του Γαζή, ο Στάθης αναλαμβάνει να σώσει τον Φάνη από τη δύσκολη θέση, ενώ η Ματούλα είναι αποφασισμένη να πάρει εκδίκηση για τον χαμό του συντρόφου της. Η Νίνα προσπαθεί να συνετίσει τον Κίτσο και του ζητά να προλάβει τη Μάρμω πριν αποκαλύψει τα πάντα στον Ανδρέα: «Θα διαλύσεις τη ζωή της! Κοίτα να την εμποδίσεις να τα πει στον Ανδρέα. Αν μάθει την αλήθεια δεν ξέρω τι θα γίνει», της λέει. Η Μάρμω, την τελευταία στιγμή, συγκρατείται από μόνη της κι αποφασίζει να μην πληγώσει τον σύζυγό της. Ζητά από τον Κίτσο λίγο χρόνο μέχρι να καταλήξει σε κάποια απόφαση: «Χρειάζομαι χρόνο. Πρέπει να ζυγιάσω την κατράσταση, τον αγαπάω τον Ανδρέα», του λέει.

Ο Ανδρέας, από τη μεριά του, ζητά τη συμβουλή της Νίνας για να διαχειριστεί την παράξενη συμπεριφορά της Μάρμως κι εκείνη καταφέρνει να τον καθησυχάσει. Ο Μαρμάρης προσπαθεί επίμονα να έρθει σε επαφή με τον Ανδρέα αλλά η τύχη δεν φαίνεται να τον ευνοεί. Μια μακρινή ανάμνηση του Ισίδωρου τον στρέφει και πάλι στην έρευνα για το παρελθόν της Μιρέλλας ενώ ο Χρυσίνας ανησυχεί όλο και περισσότερο για τους κινδύνους που μπορεί να κρύβει η δασκάλα.

Η Θάλεια, στην προσπάθειά της να βρει τη σορό του Δημήτρη, στρέφεται στον Ανδρέα. Κι ενώ η επίσκεψή της στο σπίτι τους, συγκινεί τη Μάρμω και την φέρνει πιο κοντά στον Ανδρέα, η Σεβαστή έρχεται αντιμέτωπη με ένα συγκλονιστικό μυστικό. Ο Ανδρέας προτείνει στη Μάρμω ένα ταξίδι στο εξωτερικό που εκείνη αποδέχεται θέλοντας να δώσει στη σχέση τους μια ευκαιρία, αφήνοντας τον Κίτσο στον πάγο. Η Σεβαστή, με σιγουριά πια, επιβεβαιώνει τις υποψίες της για την κρυφή σχέση της Μάρμως.

Οι σημερινές 26/10 εξελίξεις της καθημερινής σειράς του ΣΚΑΙ, Οι Πανθέοι