«Όταν μπαίνω στην "αρένα" δεν σκέφτομαι ποιος είναι απέναντι...» - Τι αποκάλυψε η Ζήνα Κουτσελίνη για το περιεχόμενο της νέας της εκπομπής

«Εγω βλέπω ότι πρέπει να δώσω τον δικό μου αγώνα»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
«Όταν μπαίνω στην

Για την πρεμιέρα της νέας της βραδινή εκπομπής, μίλησε το πρωί της Πέμπτης 26/10, η Ζήνα Κουτσελίνη σε δηλώσεις τις στην εκπομπή Πρωινό Σουσου. Η παρουσιάστρια έκανε μερικές αποκαλύψεις για την θεματολογία της εκπομπής της που θα κάνει πρεμιέρα την 1η Νοεμβρίου.

Όπως σας είχε γράψει το περιοδικό YOU, η Ζήνα Κουτσελίνη αναλαμβάνει διπλό ρόλο στο Star. Αρχικά με τις γνωστές «Αλήθειες με τη Ζήνα», που συνεχίζουν να κατακτούν πρωτιές στους πίνακες τηλεθέασης στην μεσημεριανή ζώνη καθώς και με βραδινή εκπομπή που θα έχει τίτλο «Ζήνα το Βράδυ».Το ρεπορτάζ μας επιβεβαιώνει σχετική ανακοίνωση του καναλιού, που έφτασε πριν από λίγη ώρα στα δημοσιογραφικά γραφεία.

Τι αποκάλυψε η Ζήνα Κουτσελίνη για το περιεχόμενο της νέας της εκπομπής

«Η εκπομπή θα είναι ολοζώντανη και θα θα διαρκεί μέχρι τις 2 το βράδυ. Είναι πολύ πιθανό ένα θέμα που συζητήσαμε στο Αλήθειες με τη Ζήνα το μεσημέρι, να το αγγίξουμε το βράδυ. Υπάρχουν μερικά κοινωνικά ζητήματα δεν αγγίζονται το μεσημέρι.» ανέφερε αρχικά.

«Θα είναι ο Δημήτρης Μαρέβης διπλα μου αλλά και νέοι συνεργάτες. Όταν μπαίνω στην "αρένα" δεν σκέφτομαι ποιος είναι απέναντι γιατί πάντα κάποιος υπάρχει. Εγω βλέπω ότι πρέπει να δώσω τον δικό μου αγώνα.»

«Είχα κάνει κρούση στον Πέτρο Κουσουλό και είχαμε δώσει τα χέρια, απλώς δεν είχε κλείσει ακόμα η βραδινή εκπομπή. Έπρεπε να είμαστε έντιμοι απέναντί του ότι θα υπογράψει για το μεσημεριανό γιατί το βραδινό δεν ήταν έτοιμο από θέμα μπάτζετ. Ο Πέτρος αποφάσισε ότι ήθελε να κάνει κάτι δικό του. Του αξίζουν τα καλύτερα.»

Δείτε εδώ το βίντεο:

Το τρείλερ της νέας της εκπομπής