Η απάντηση του Δημήτρη Ουγγαρέζου για τη λήξη του συμβολαίου του με το Mega - Ποιο είναι το τηλεοπτικό μέλλον του παρουσιαστή;

«Δεν ξέρω, αν θα είμαι στο πλευρό της...»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
Η απάντηση του Δημήτρη Ουγγαρέζου για τη λήξη του συμβολαίου του με το Mega - Ποιο είναι το τηλεοπτικό μέλλον του παρουσιαστή;

Στην πρωινή ραδιοφωνική εκπομπή του, πριν από λίγες ημέρες, ο γνωστός παρουσιαστής και παραγωγός, Δημήτρης Ουγγαρέζος, μίλησε για τη λήξη του συμβολαίου του με το Mega, κάτι που δεν έχει μείνει καθόλου ασχολίαστο από όλους. Την απάντησή του για το θέμα έδωσε στην πρωινή εκπομπή "Super Κατερίνα", που προβάλλεται από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του Alpha, που παρουσιάζει η Κατερίνα Καινούργιου.

Τι απάντησε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος για τη λήξη του συμβολαίου του

«Τίποτα να μη μου ευχηθείτε για τα επαγγελματικά μου», σχολίασε αρχικά στη ρεπόρτερ της εκπομπής, που τον επισκέφθηκε σήμερα, Πέμπτη 26 Οκτωβρίου, που είναι η ονομαστική του εορτή. «Να είμαι υγιής και προσωπικά καλά, να μου ευχηθείτε, και όλα τα άλλα έρχονται», συμπλήρωσε.

«Να μου ευχηθείτε ήρθατε, ή να μάθετε για το νέα μου συμβόλαια. Δε δίνουμε συνεντεύξεις όρθιοι, ούτε από αμάξια», δήλωσε αποφεύγοντας να δώσει μία σαφή απάντηση για τα επόμενα επαγγελματικά του σχέδια. «Η Κατερίνα είναι η νέα αγαπημένη μου, η παλιά νέα αγαπημένη μου», υπογράμμισε για την παρουσιάστρια.

«Σας περιμένω να με καλέσετε κανονικά στο στούντιο, στο πλατό, να καθίσω στον καναπέ, να με τρατάρετε και κάτι, και να τα πούμε όλα», είπε όλο νόημα ο ραδιοφωνικός παραγωγός. «Δεν ξέρω, αν θα είμαι στο πλευρό της Ελένης Μενεγάκη στο ΣΚΑΪ», κατέληξε.

Δείτε επίσης: Το σχόλιο του Δημήτρη Ουγγαρέζου στην εκπομπή "Ελένη" για τη λήξη του συμβολαίου του

Μάλιστα, υπάρχουν πληροφορίες, ότι θα έχει σύντομα συνάντηση με το κανάλι της λεωφόρου Συγγρού, όπου θα συζητήσουν για τα επόμενα βήματά του στο σταθμό, όπου αναμένουμε να δούμε τις εξελίξεις.

«Εμένα λήγει φέτος το συμβόλαιό μου με το MEGA. Μπορώ να ξεκινήσω συζητήσεις και να κλείσω από τώρα με το κανάλι ή με άλλον ή να περιμένω το καλοκαίρι, να πω στο MEGA ότι εγώ δεν θέλω να συνεχίσω μαζί σας, να μείνω εκτός και να περιμένω προτάσεις. Η υπέρτατη έκφραση επαγγελματικής αυτοπεποίθησης είναι να μην υπογράψω ξανά για 3 χρόνια. Δεν είναι να ζητήσω δική μου εκπομπή, όλοι αυτό νομίζουν ότι θα κάνω. Το βασικό είναι να μην επαναπαυθώ, να μην υπογράψω ξανά για 3 χρόνια. Καλύτερα να το πηγαίνω χρόνο-χρόνο», υπενθυμίζουμε, ότι είχε σημειώσει στη ραδιοφωνική του εκπομπή ο παρουσιαστής και δημοσιογράφος.

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα της εκπομπής: