Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Είναι από τις καλύτερες περιόδους που...» - Ο παρουσιαστής απαντάει για όλους και όλα

«Δεν έχω προλάβει να δω την εκπομπή...»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Είναι από τις καλύτερες περιόδους που...» - Ο παρουσιαστής απαντάει για όλους και όλα

Τηλεφωνική επικοινωνία είχε σήμερα, Πέμπτη 26 Οκτωβρίου, ο γνωστός παρουσιαστής και ραδιοφωνικός παραγωγός, Δημήτρης Ουγγαρέζος, με την εκπομπή "Πρωινό Σουσού", που προβάλλεται από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του Open, και μίλησε για όλους και για όλα, αλλά και για τη λήξη του συμβολαίου του με το Mega.

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Ουγγαρέζου

Ανήμερα της ονομαστικής του εορτής ο δημοσιογράφος είχε ζωντανή επικοινωνία με την εκπομπή, όπου μεταξύ άλλων τον κάλεσαν, για να του ευχηθούν. Ο ίδιος αποκάλυψε, πως επρόκειτο να γιορτάσει επίσημα τη γιορτή του το Σάββατο, λόγω των αυξημένων υποχρεώσεων που έχει μέσα στη μέρα, αλλά και πως η συνεργάτιδά του, Αμάντα Φούντη ήταν η πρώτη που του ευχήθηκε.

«Διανύω μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής μου, είναι πολύ δημιουργική, αλλά δε μου φτάνουν οι ώρες της ημέρας», σχολίασε αρχικά ο παρουσιαστής. «Δεν είμαι ερωτευμένος, δυστυχώς. Προσπαθώ να κάνω κάποιες εξόδους, να βγαίνω κάποια ραντεβού, αλλά δεν πάει καλά. Το επόμενο ραντεβού θα πρέπει να είναι τον επόμενο μήνα με τις υποχρεώσεις μου. Αλλά θεωρώ, πως δεν είναι η κατάλληλη ώρα να κάνουμε αυτή τη συζήτηση στον αέρα», εξομολογήθηκε. «Είμαι καληνυχτάκιας», σημείωσε.

«Σας στέλνω τώρα το συμβόλαιό μου με fax, να το δείτε, να το μελετήσετε, αφού βλέπω, ότι σας ενδιαφέρει πολύ. Να δείτε όλες τις παραγράφους, τα πάντα. Δεν έχουμε μυστικά μεταξύ μας, σιγά», είπε ειρωνικά, γελώντας και αυτός και όλη η παρά της εκπομπής.

Δείτε επίσης: Το σχόλιο του Δημήτρη Ουγγαρέζου για τη λήξη του συμβολαίου του με το Mega

«Δεν έχω προλάβει να δω την εκπομπή της Κατερίνας Ζαρίφη, αλλά της έχω εμπιστοσύνη. Ξέρω ότι είναι κάτι πολύ καινούργιο, θέλει χτίσιμο, θέλει υπομονή. Έχω πολύ εμπιστοσύνη στην Κατερίνα. Τα καλά σχόλια που έγραψα είναι ψέματα», κατέληξε, και πάλι με περιπαικτικό τόνο ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός.

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα από την εκπομπή: