«Μιλήσαμε λίγο και μου είπε ότι ναι...» - Η αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και τη "μετακόμιση" στο MEGA

«Εγώ αν ήμουν στη θέση του...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Μιλήσαμε λίγο και μου είπε ότι ναι...» - Η αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και τη

Εδώ και λίγες μέρες κυκλοφορούν δημοσιεύματα τα οποία θέλουν τον Γρηγόρη Αρναούτογλου να "μετακομίζει" στο MEGA την επόμενη σεζόν και, μάλιστα, υπάρχουν φήμες που τον θέλουν να κάνει εκπομπή στην πρωινή ζώνη μαζί με την Φαίη Σκορδά.

Ο ίδιος ξεκαθάρισε τι συμβαίνει, όπως και η παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ (δείτε εδώ τις απαντήσεις τους) και ο Γιώργος Λιάγκας λαμβάνοντας υπόψιν τα λόγια του παρουσιαστή του ΑΝΤ1, θέλησε να κάνει τα δικά του σχόλια σχετικά με το θέμα.

Τα σχόλια του Γιώργου Λιάγκα για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και το MEGA

«Συγγνώμη, το ανακινεί το θέμα γιατί όταν υπάρχει ένα δημοσίευμα, αν θες μιλάς, αν θες ποιείς την νήσσαν. Μιλάω και για την αφεντιά μου, κατά 99% δεν ασχολούμαι. Κάποιες φορές που θεωρώ ότι πρέπει να τοποθετηθώ ασχολούμαι. Δεν τον υποχρέωσε κανένας να μιλήσει τον Γρηγόρη για το δημοσίευμα αυτό. Δεν λέω ότι ο ίδιος έριξε λάδι στη φωτιά, αλλά επέλεξε να μιλήσει.

Ο Γρηγόρης είναι επιτυχημένος και οι επιτυχημένοι, αυτοί που έχουν αποδείξει στα χρόνια ότι μπορούν να στηρίξουν προγράμματα, ζώνες κλπ, τις περισσότερες φορές θέτουν τους όρους και δεν ακολουθούν πάντα τις επιταγές των καναλιών.

Εγώ τον Γρηγόρη τον εκτιμώ επαγγελματικά κι εκείνος με εκτιμά. Το γεγονός ότι έχουμε διαφορές στην προσέγγιση θεμάτων είναι άλλο θέμα. Μιλήσαμε λίγο και μου είπε ότι, ναι, μπορεί κάποια στιγμή… Και του είπα με αγάπη τη γνώμη μου, όχι γιατί εγώ είμαι εδώ στην πρωινή ζώνη - μπορεί να φύγω εγώ και να έρθει αυτός εδώ, δεν έχει να κάνει - γιατί κι εγώ δεν ξέρω αν του χρόνου θα κάνω πρωινή ζώνη, μην το θεωρούμε κι αυτό δεδομένο.

Εγώ αν ήμουν Γρηγόρης, έχοντας δύο πετυχημένα πράγματα στα δυο μου χέρια κι ένα παιχνίδι τρένο, δεν θα τα άφηνα για να κάνω πρωινό. Τώρα τι θα κάνει ο Γρηγόρης είναι άλλο. Συνήθως, αυτό που σου πετυχαίνει δεν έχεις λόγο να το αφήσεις», είπε χαρακτηριστικά.