«Την ημέρα του γάμου μου δεν ήρθε...» - Η αποκάλυψη του Bo για τον γάμο του και τον Διονύση Σχοινά

«Μπορεί να είσαι 50 και να νιώθεις πολύ καλά με τον εαυτό σου»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
«Την ημέρα του γάμου μου δεν ήρθε...» - Η αποκάλυψη του Bo για τον γάμο του και τον Διονύση Σχοινά

Για τη σχέση του με τον Νότη Σφακιανάκη, τον μικρής διάρκειας γάμο του αλλά και για τον αν τον φλερτάρουν ακόμη, μίλησε το πρώι της Τετάρτης 25/10, ο Μπo στην εκπομπή Mega Καλημέρα. Αποκάλυψε μάλιστα ότι είναι ανοιχτός στο να κάνει παιδί αλλά με κάποιες προϋποθέσεις, ενώ μίλησε και για το αστείο περιστατικό που συνέβη στο γάμου με τον Διονύση Σχοινά.

Όλα όσα αποκάλυψε ο Μπο

«Ο Νότης Σφακιανάκης εμένα μου λείπει από τον χώρο. Είναι ένας άνθρωπος που μου έδωσε πολλά. Προσπάθησα να επικοινωνήσω με τον Νότη, αλλά δεν τον βρίσκει κανείς, προφανώς είναι επιλογή του ποιοι θα τον βρίσκουν».

«Είχαμε ήδη μία πολύ ωραια σχέση με την κοπέλα (δείτε εδώ ποια είναι). Ο γάμος μου κράτησε μονό 2 χρόνια. Την ημέρα του γάμου μου δεν ήρθε ο κουμπάρος, ο οποίος ήταν ο Διονύσης Σχοινάς. Ο Διονύσης ήταν ο φανταστικός" μου κουμπάρος, ξαναμιλήσαμε μετά από καιρό και τα βρήκαμε, του είχε τύχει κάτι...Θα ήθελα να γίνω μπαμπάς με τις διαδικασίες και της προϋποθέσεις που πρέπει» αποκάλυψε μεταξύ άλλων.

«Νιώθω ότι είμαι ένας 50άρης στα 35 -40 του. Μπορεί να είσαι 50 και να νιώθεις πολύ καλά με τον εαυτό σου. Κάνω baby botox, μου αρέσουν οι άντρες που προσέχουν τον εαυτό τους. Τώρα που έχω βγάλει κάποιες άσπρες τρίχες, καμία φορά τις βάφω για να είμαι πιο γοητευτικός.»

Δείτε εδώ το βίντεο:

Ο δικός του γάμος και το κομμάτι της οικογένειας

Στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα είχε μιλήσει ξανά και το πρωί της Τετάρτης 26/4 ο Μπο, ο οποίος ήταν άκρως ομιλητικός και μίλησε για όλους και για όλα. Μάλιστα, προχώρησε και σε μια πολύ απρόσμενη αποκάλυψε.

«Δεν ειμαι στα ίδια κιλά από το 2017, γιατί βγήκα με πολύ λίγα κιλά μετά το παιχνίδι. Έχασα 34 κιλά. Ήμουν 120 όταν μπήκα στο ριάλιτι επιβίωσης και έπεσα στα 84-85. Όλα έχουν να κάνουν με την διατροφή, Είμαστε αυτό που τρώμε. Πιο παλιά, μου είχε πει ο Αλκαίος για να πας Γιουροβίζιον πρέπει να χάσεις κιλά. Ένιωθα, ότι αν αδυνατίσω θα είμαι πιο αδύναμος...

Έχω φάει ευγενικές, καλοψημένες χυλοπίτες! Δεν ήταν καμία τραγική».

Αναφορικά με το κεφάλαιο "οικογένεια" είπε: «Θα ήθελα οικογένεια αλλά δεν είμαστε όλοι για όλα. Θα είχε πολύ πλάκα να είχα δύο παιδάκια τώρα. Έχω παντρευτεί στο παρελθόν. Δεν περνούσα καλά στον γάμο. Είναι εγωιστικό να κάνεις παιδί, απλώς για να το κάνεις ή επειδή το έχεις ανάγκη. Έχω απιστήσει, όπως όλοι. Η μονοτονία με οδήγησε στην απιστία».

Τέλος, μίλησε και για τον Χρήστο Δάντη: «”Το ξέρεις” το νέο μου τραγούδι μαζί με τον Χρήστο Δάντη. Ο Χρήστος Δάντης είναι ο πιο ακομπλεξάριστος καλλιτέχνης...

Έχω χάσει την αδερφή μου όταν ήταν 6 ημέρων. Έχω κάνει σχέση με 18 χρόνια μικρότερη μου».