Νεκταρία Γιαννουδάκη: «Νιώθω μεγάλη ευγνωμοσύνη για...» - Επιστρέφει η ηθοποιός στο Σασμό;

Η συμμετοχή της στις "Ψυχοκόρες"

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η γνωστή ηθοποιός, Νεκταρία Γιαννουδάκη, που πέρυσι την παρακολουθούσαμε στη δραματική σειρά του Alpha, "Σασμός", μιλάει στο περιοδικό Λοιπόν για την αποχώρηση (δείτε εδώ περισσότερες λεπτομέρειες), αλλά και την ενδεχόμενη επιστροφή της, καθώς και τη συμμετοχή της στη σειρά εποχής "Ψυχοκόρες", που προβάλλεται στη συνδρομητική πλατφόρμα του ΑΝΤ1.

Τι αποκάλυψε η Νεκταρία Γιαννουδάκη για την επιστροφή της στο "Σασμό"

«Είναι μια σειρά που μιλάει για ένα θέμα, με το οποίο δεν είχε ασχοληθεί κανείς στο παρελθόν. Αφορά αυτά τα ανυπεράσπιστα κορίτσια που ήρθαν στο άστυ για ένα καλύτερο μέλλον και τελικά τους συνέβησαν τα απίστευτα. Είναι μια πληγή και μια ντροπή της ελληνικής αστικής κοινωνίας τα όσα γινόντουσαν τότε. Κάποια από τα κορίτσια αυτά τα σκότωσαν, τα σιδέρωσαν, τα βίασαν και τι δεν τους έκαναν. Το σενάριο της σειράς έχουν γράψει η Πέννυ Φυλακτάκη και ο Βαγγέλης Νάσης και είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα. Αγαπάω τόσο πολύ τον ρόλο της Αρχοντούλας που είναι η οικονόμος στο σπίτι των Κοτρότσηδων. Είναι μια γυναίκα που ισορροπεί σε αυτό το ιδιαίτερο σπίτι σε τεντωμένο σχοινί και προσπαθεί να βρει τις ισορροπίες. Είναι σκληρή επειδή της το έχει προκαλέσει η ίδια η ζωή, και έχει κάποιες ρωγμές», είπε αρχικά.

«Καταρχάς νιώθω μεγάλη ευγνωμοσύνη για τον Σασμό, είναι μια εξαιρετική σειρά που αγαπήθηκε πάρα πολύ. Όταν όμως μου ήρθε η πρόταση για τις Ψυχοκόρες ήταν τόσο νωρίς που ακόμη δεν ήταν σίγουρο αν ο Σασμός θα συνεχίσει για τρίτη σεζόν ή αν θα με χρειαστούν. Στις Ψυχοκόρες είναι μεγαλύτερος ο ρόλος, πιο σύνθετος και όταν διάβασα τα σενάρια τρελάθηκα. Ήταν ένα υπέροχο στοίχημα και αποφάσισα να πάω. Ο αποχωρισμός από τον Σασμό με την οικογένεια της Σοφίας πάντως ήταν θρήνος, μια κηδεία. Παρόλα αυτά ο χαρακτήρας της δεν πεθαίνει, μπορεί να επιστρέψει. Στη Μασσαλία πήγε όχι στη Γουαδελούπη», σχολίασε γελώντας.

«Κοιτάξτε ο νέος είναι ωραίος, αλλά ο παλιός είναι αλλιώς. Στον Σασμό εγώ αγάπησα ανθρώπους, γίναμε οικογένεια, πήγα στα βαφτίσια του Σαραφιανού. Με την Ευγενία (σ.σ Σαμαρά) μου τηλεφωνιόμαστε. Υπάρχει πολλή αγάπη ανάμεσά μας γιατί ήμασταν δυο χρόνια μαζί. Στις Ψυχοκόρες ήρθε μια καινούργια αγάπη, μια άλλη κατάσταση», κατέληξε η ηθοποιός.