«Θέλαμε να χωρίσουμε, αλλά δεν τον αντέχαμε!» - Όλα όσα δε ξέρουμε για το διαζύγιο της Άννας Βίσση με τον Νίκο Καρβέλα

«Γυναίκες, που είναι με τον Νίκο κάποιες φορές παρεξηγούσαν...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Θέλαμε να χωρίσουμε, αλλά δεν τον αντέχαμε!» - Όλα όσα δε ξέρουμε για το διαζύγιο της Άννας Βίσση με τον Νίκο Καρβέλα

Η Άννα Βίσση παραχώρησε μία σπάνια και εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στον Τάσο Τρύφωνος και στην εκπομπή Τετ -α- Τετ με το πρώτο teaser, που κυκλοφόρησε το Tik Tok να κάνει εντύπωση σχετικά με τα όσα είπε η Βίσση για την αποτοξίνωση της κόρης της (δείτε εδώ).

Μέσα από το επίσημο trailer, που κυκλοφόρησε την Πέμπτη (26/10) έγινε γνωστό, πως ολόκληρη η συνέντευξη θα προβληθεί τη Δευτέρα (30/10) στις 00:15 με την αγαπημένη τραγουδίστρια να μιλάει για όλους και για όλα.

Το trailer της αποκαλυπτικής συνέντευξης της Άννας Βίσση στο Τετ - α- Τετ

Μερικά λοιπόν από τα θέματα, που θίγονται είναι ο γάμος, ο χωρισμός και η σημερινή σχέση της Βίσση με τον Νίκο Καρβέλα, η σχέση της με την κόρη της, τους γονείς της και φυσικά τα 50 χρόνια καριέρας στη μουσική.

«Θα είμαστε αιώνια ερωτευμένοι, απλώς μας είχε τελειώσει το πρακτικό μέρος: το σεξ»

«Μη με ρωτήσεις για τον έρωτα. Δε με ενδιαφέρει σ’ αυτήν τη φάση της ζωής μου. Άλλωστε τον έχω πολυτραγουδήσει! Ποτέ δε με αφορούσε και πολύ, εδώ που τα λέμε. Ήταν πάντα η δεύτερη προτεραιότητά μου. Δε με έσερνε από τη μύτη. Η μουσική με σέρνει από τη μύτη.

Με τον Καρβέλα, βέβαια, νομίζω ότι θα είμαστε αιώνια ερωτευμένοι ο ένας με τον άλλο. Απλώς μας είχε τελειώσει το πρακτικό μέρος του έρωτα: το σεξ δηλαδή. Η φύση σ’ το παίρνει κάποια στιγμή και αυτό. Έρχεται και σου λέει: Μπάστα, πάει αυτό. Και δεν είναι κακό. Αντιθέτως, οι άνθρωποι φοβούνται να παραδεχτούν πράγματα σαν αυτά. Από ανασφάλεια; Από στενομυαλιά; Και βασικά από αυτό που μας έχει μάθει η θρησκεία και οι άνθρωποι που μας μεγάλωσαν. Ενώ είναι απλά πράγματα που τα διδάσκει η φύση και μόνο…», αναφέρει.