Έχει άλλα 3 αδέρφια και η αδερφή της είναι ηθοποιός - Συγκλονιστικά ίδια η Χρύσα Μιχαλοπούλου με την Όλγα

Οικογενειακές φωτογραφίες!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Χρύσα Μιχαλοπούλου έχει αποκτήσει το πρώτο της παιδί με τον γνωστό σεφ και πλέον παρουσιαστή, Λεωνίδα Κουτσόπουλο με την ηθοποιό να δημοσιεύει συχνά πυκνά φωτογραφίες στο instagram με τον μωράκι της (δείτε εδώ πόσο πολύ έχει μεγαλώσει).

Εκτός όμως από την οικογένεια, που έχει δημιουργήσει με τον σεφ, η Μιχαλοπούλου έχει μια πολύ τρυφερή και αγαπημένη σχέση με τα αδέρφια της, καθώς έχει δύο αδερφούς και μία αδερφή, με την οποία μοιάζει συγκλονιστικά πολύ!

Η αδερφή της Χρύσας Μιχαλοπούλου

Ο λόγος για την Όλγα Μιχαλοπούλου, η οποία ασχολείται και εκείνη, όπως και η Χρύσα με τον χώρο της υποκριτικής. Μέσα από φωτογραφίες, που δημοσιεύουν τα δύο κορίτσια στο instagram βλέπουμε το πόσο πολύ μοιάζουν μεταξύ τους.

Η αποκάλυψη του Κουτσόπουλου για την ιδιαίτερη γνωριμία του με τη Μιχαλοπούλου

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ήταν καλεσμένος στο Καλύτερα δε γίνεται το μεσημέρι της Κυριακής 15/1 με τον σεφ να κάνει δηλώσεις λίγο πριν τη μεγάλη πρεμιέρα του Masterchef 7.

Ο σεφ μπορεί να μη θέλει να απασχολεί με τα προσωπικά του, ωστόσο το love story του με τη Χρύσα είναι πολύ ενδιαφέρον με τον ίδιο να μιλάει για τη γνωριμία τους και το πως ήρθαν κοντά.

«Με τη Χρύσα γνωριστήκαμε ιντερνετικά με αυτόν τον φοβερό αλλά αποτελεσματικό τρόπο. Δεν θυμάμαι πώς ανοίξαμε κουβέντα. Επειδή γνωριστήκαμε λίγο πριν από την καραντίνα, νομίζω ότι κάναμε πάρα πολλά πράγματα πάρα πολύ γρήγορα. Αλλά το ευχαριστηθήκαμε. Έχουμε κάνει πολλές βόλτες, έχουμε κάνει διάφορα. Σήμερα το μωρό μας γίνεται 4 μηνών», είπε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.