«Οι ευλογίες του Κυρίου να σκεπάζουν...» - Η βαθιά πίστη της Δήμητρας Αλεξανδράκη και η ιδιαίτερη ανάρτησή της

Όσα έγραψε ανήμερα της γιορτής της

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

H Δήμητρα Αλεξανδράκη σήμερα, Πέμπτη (26/10) έχει την ιδιαίτερη χαρά να γιορτάζει την ονομαστική της εορτή στην Ελλάδα μαζί με όλα τα αγαπημένα της πρόσωπα, καθώς υπήρχαν και πιθανότητες να βρίσκεται στον Άγιο Δονίνικο την ημέρα της γιορτής της.

Η οικειοθελής αποχώρησή της από το I'm a celebrity get me out of here (δείτε εδώ τον πραγματικό λόγο) την έφερε πίσω και έτσι το μοντέλο - επιχειρηματίας έχει τη χαρά να γιορτάζει και να δέχεται όλη την ημέρα ευχές,

H Δήμητρα Αλεξανδράκη έκανε και μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, μέσα από την οποία έστειλε ευχές στους εορτάζοντες και παράλληλα απόδειξε για πολλοστή φορά τη μεγάλη πίστη της στον Θεό.

H ανάρτηση της Δήμητρας Αλεξανδράκη για την ονομαστική της εορτή

«Αγίου Δημητρίου
Χρόνια μας πολλά Δημητράκια !
Υγεία , αγάπη , υπομονή και οι ευλογίες του Κυρίου να σκεπάζουν κάθε ζωντανό πλάσμα !

26 Οκτωβρίου
8 Νοεμβρίου (παλαιό)

Μέγαν εὕρατο, ἐν τοῖς κινδύνοις,
σὲ ὑπέρμαχον, ἡ οἰκουμένη,
Ἀθλοφόρε τὰ ἔθνη τροπούμενον.
Ὡς οὖν Λυαίου καθεῖλες τὴν ἔπαρσιν,
ἐν τῷ σταδίῳ θαρρύνας τὸν Νέστορα,
οὕτως Ἅγιε Μεγαλομάρτυς Δημήτριε,
Χριστὸν τὸν Θεὸν ἱκέτευε,
δωρήσασθαι ἡμῖν τὸ μέγα ἔλεος», έγραψε η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Οι πρώτες δηλώσεις της μετά την αποχώρηση της από το I am Celebrity

«Πέρασα ωραία αλλά οι συνθήκες είναι πιο δύσκολες και από το Survivor, δεν είχε καμία σχέση με αυτό που φανταζόμουν. Ο λόγος που έφυγα δεν ήταν αυτός, είναι για θέμα υγείας. Επειδή έχω δει τι βλακείες έχουν ειπωθεί, έχω ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας το οποίο προσωπικά δεν τον κοστολογώ

Γνώριζα και πριν πάω στο παιχνίδι για το πρόβλημα υγείας μου, δεν περίμενα ότι θα επιδεινωθεί. Οπότε είπα ότι δεν θα το ρισκάρω. Ήθελα πολύ να παίξω. Δεν είχα κανένα θέμα. Ήρθα κοντά με όλα τα παιδιά», αποκάλυψε αρχικά για το λόγο που αποχώρησε από το παιχνίδι.

«Είχα την στήριξη του άνδρα μου και οι άνθρωποί μου στεναχωρήθηκαν που έφυγα. Αλλά δεν βάζω την υγεία μου πάνω από τίποτα», ανέφερε στην συνέχεια.