Η τρυφερή οικογενειακή φωτογραφία του Κωνσταντίνου Μπογδάνου και της Έλενας Καρβέλα - Τα γενέθλια της ενός έτους κόρης τους

Να σας ζήσει!

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ιδιαίτερη ήταν η προχθεσινή ημέρα, Τετάρτη 25 Οκτωβρίου, για το γνωστό δημοσιογράφο και πολιτικό Κωνσταντίνο Μπογδάνο και τη σύζυγό του, Έλενα Καρβέλα οι οποίοι γιόρτασαν τα πρώτα γενέθλια της αγαπημένης τους κόρης (δείτε τι λένε για το παιδί τους).

Η τρυφερή οικογενειακή φωτογραφία του Κωνσταντίνου Μπογδάνου και της Έλενας Καρβέλα για τα γενέθλια της κόρης τους

Ως περήφανος μπαμπάς συνηθίζει να ανεβάζει στους προσωπικούς του λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τόσο με την κόρη του, τόσο και με τη σύζυγό του μαζί τους. Ο γνωστός δημοσιογράφος έκανε σχετική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram αναρτώντας μια φωτογραφία δίπλα στις δύο γυναίκες της ζωής του.

«Συγκλονιστική εμπειρία. Κάναμε φυσιολογικό τοκετό. Δεν περίμενα ότι ο τοκετός είναι τόσο συγκλονιστικός. Όταν την αντικρίσαμε, τα συναισθήματα ήταν πάρα πολλά» έχει εξομολογηθεί η μητέρα για τη γέννηση του πρώτου της παιδιού, καρπού του έρωτά της με τον πολιτικό.

Στη νέα του ανάρτηση του με την οικογενειακή φωτογραφία, εκείνος αφού έδειξε την κόρη του με την πρώτη της τούρτα, δέχτηκε τις ευχές των ακολούθων του για τα πρώτα της γενέθλια.

«Να σε χαιρόμαστε ζωή μας», έγραψε χαρακτηριστικά κάτω από τη δημοσίευση με πολύ γλυκό τρόπο.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση:

Η οικογενειακή φωτογραφία με τον Κωνταντίνο Μπογδάνο να ταΐζει την κόρη του

Μιας, λοιπόν, που το νέο έτος μπήκε και οι διάσημοι άρχισαν σιγά σιγά να δημοσιεύουν τις ευχές τους για την καινούρια χρονιά, ο δημοσιογράφος και πολιτικός αποφάσισε να δημοσιεύσει με την σειρά του μία οικογενειακή φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, κατά την οποία κρατά στα χέρια του το παιδί του την ώρα που το ταΐζει και η καλή του στέκεται στο πλευρό τους και τους κοιτάζει.

Οι αντιδράσεις κάτω από την ανάρτηση ήταν πολλές και αρκετοί γνωστοί, αλλά και άγνωστοι έσπευσαν να ανταποδώσουν τις ευχές στον ίδιο και τα αγαπημένα του πρόσωπα.

«Καλή και ευλογημένη χρονιά, με υγεία και χαρά!», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ του.

Κωνσταντίνος Μπογδάνος παιδί