Ετεοκλής Παύλου: «Χρόνια πολλά στον άνθρωπο που...» - Η γλυκιά ανάρτηση για τη γιορτή της μητέρας του

Να την χαίρεται!

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
Instagram/ Ετεοκλής Παύλου
Instagram/ Ετεοκλής Παύλου

Ο γνωστός παρουσιαστής της πρωινής εκπομπής Breakfast@star, Ετεοκλής Παύλου, είχε μεγάλη χαρά χθες, Πέμπτη 26 Οκτωβρίου, ανήμερα του Αγίου Δημητρίου. Αυτό συνέβη, γιατί η μητέρα του, Δήμητρα, γιόρταζε, και εκείνος που την αγαπάει πολύ, προέβη σε δημόσια ένδειξη αγάπης μέσω ανάρτησης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Η γλυκιά δημοσίευση του Ετεοκλή Παύλου για τη γιορτή της μητέρας του

Ο γνωστός παρουσιαστής της πρωινής εκπομπής του Star, που έχει παραδεχθεί, ότι στο παρελθόν έχει περάσει πολύ δύσκολες στιγμές (δείτε εδώ την ανάρτηση από την εντατική), και η αγαπημένη του μητέρα του ήταν πάντα δίπλα του. Ο ίδιος λοιπόν, αποφάσισε να της δείξει την αγάπη του και την ευγνωμοσύνη του δημοσίως με μία πολύ τρυφερή ευχή σε ανάρτηση στο Instagram, την οποία συνόδευσε με φωτογραφίες από την κοινή ζωή τους, όπου φαίνεται η γυναίκα μαζί του από την ημέρα του γάμου του, αλλά και με την κόρη του Μελίτα.

«Χρόνια πολλά στον άνθρωπο που με έφερε στον κόσμο και στον άνθρωπο που δημιουργήσαμε για αυτόν τον κόσμο… Χρόνια πολλά σε όλους τους εορτάζοντες!
26/10 Αγίου Δημητρίου».

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση:

Τα τρυφερά λόγια της Ελένης Χατζίδου για τη γιορτή της πεθεράς της

Ένα θερμό "καλημέρα" είπαν την ίδια ημέρα στην εκπομπή Breakfast@star,η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου, καλωσορίζοντας το κοινό τους λίγο πριν το Σαββατοκύριακό. Με αφορμή την εορτή του Αγίου Δημητρίου, οι παρουσιαστές ευχήθηκαν χρόνια πολλά σε όλους όσοι εορτάζουν.

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε η Ελένη Χατζίδου στην πεθερά της, Δήμητρα, για την οποία μίλησε με πολύ συγκινητικά λόγια αλλά και στην κόρη της Μελίτα, η οποία έχει πάρει το δεύτερο της όνομα από από την εορτάζουσα γιαγιά της.

«Να πω και εγώ στην πεθερούλα μου χρόνια πολλά. Όχι απλά στην καλύτερη πεθερά του κόσμου που θα μπορούσα να έχω, ούτε το φανταζόμουυν. Σε έναν από τους καλύτερους ανθρώπους που έχω γνωρίσει στη ζωή μου, στη δεύτερη μαμά μου. Χρόνια πολλά και στη Μελίτα - Δήμητρα μου.»

Δείτε εδώ το απόσπασμα: