«Πάντα έχουμε ένα μωράκι στο Happy Day ή ένα γάμο» - Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη στον αέρα του ALPHA

Χαρές στην τηλεοπτική της οικογένεια

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Πάντα έχουμε ένα μωράκι στο Happy Day ή ένα γάμο» - Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη στον αέρα του ALPHA

Με μια χαρμόσυνη είδηση ξεκίνησε σήμερα Πέμπτη 27/10 την εκπομπή Happy Day του ALPHA, η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Η παρουσιάστρια μοιράστηκε με τους τηλεθεατές της με πολύ χαρά, το γεγονός πως συνεργάτιδα της περιμένει το πρώτο της παιδάκι.

Συγκεκριμένα, την έβγαλε μπροστά στην κάμερα και με πολύ τρυφερά λόγια της ευχήθηκε να έρθει στον κόσμο το παιδάκι της, ενώ ανακοίνωσε πως ξεκινά η άδεια εγκυμοσύνη της από την Δευτέρα 30/10 και δεν θα είναι κοντά τους. Αντιθέτως θα τους παρακολουθεί από το σπίτι.

Η ανακοίνωση της Σταματίνας Τσιμτσιλή για την εγκυμοσύνη

«Να φωνάξω ένα κορίτσια που αγαπάμε και θα μας βλέπει από το σπίτι από Δευτέρα. Πότε ήταν που μας φωνάζει στο γραφείο με την Μαίρη και μου λέει "είμαι έγκυος" και χαρήκαμε γιατί σε αγαπάμε. Είχες την αμέριστη υποστήριξη μας και του σταθμού γιατί σας αντιλαμβανόμαστε και μας αντιλαμβανόμαστε σαν μια δεύτερη οικογένεια. Θέλω να σου δώσω ένα γλυκό φιλί και να σε αποχαιρετήσω και τηλεοπτικά και με το καλό να έρθει και το δεύτερο μωράκι σας», της είπε με το που την έβγαλε στο πλατό η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Δείτε επίσης: «Το ξέραμε από πέρυσι, αλλά το σεβαστήκαμε γιατί...» - Η αποκάλυψη που είχε κάνει για μια άλλη εγκυμοσύνη

Η εξομολόγηση για τις δικές της γέννες

«Γελάτε, αλλά δεν είναι αστείο. Όταν δεν περιμένεις να γεννήσεις και σου σπάσουν τα νερά και είναι και το πρώτο σου… Εμένα όταν μου σπάσανε τα νερά στο πρώτο μου παιδί, ήταν και εμένα λίγο νωρίτερα απ’ ό,τι έπρεπε, ήμουν στον ΑΝΤ1 τότε, έκανα ότι δε συμβαίνει. Δε μπορούσα να πιστέψω ότι γεννάω. Νόμιζα ότι είναι ένα σύμπτωμα. Γέννησα στις 36 εβδομάδες. Έλεγα ότι έχω ένα σύμπτωμα, δεν πίστευα ότι είναι τα νερά που σπάσανε. Λέω στην τότε αρχισυντάκτριά μου ότι μου συνέβη αυτό και μου λέει “νομίζω πρέπει να πας στον γυναικολόγο σου”» είπε αρχικά η παρουσιάστρια και συνέχισε:

«Ήταν εκεί και η Λίτσα Πατέρα που μου λέει “πάρε τώρα τον γυναικολόγο σου”. Είχα τον κύριο Καραγιάννη στα Σπάτα που με ρώταγε αν θέλω να με πάνε στο μαιευτήριο και λέω όχι θα οδηγήσω είμαι μια χαρά. Και με πήγαν να γεννήσω. Δεν ήθελα να το πιστέψω γιατί όταν έρχεται νωρίτερα δε θες να το πιστέψεις. Τη δεύτερη φορά ήξερα, έκανα ντουζάκι και έφυγα».