«Η μετάβασή μου από τη ζωή στον θάνατο μέσα στο θέατρο θα ήταν...» - Τι αποκάλυψε η Κάτια Δανδουλάκη για την προσωπική της ζωή

«Το κενό της οικογένειας είναι τεράστιο»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
«Η μετάβασή μου από τη ζωή στον θάνατο μέσα στο θέατρο θα ήταν...» - Τι αποκάλυψε η Κάτια Δανδουλάκη για την προσωπική της ζωή

Για την προσωπική της ζωή, την οικογένεια αλλά και την καριέρα της μίλησε το πρωί της Παρασκευής 27/10 έδωσε η Κάτια Δανδουλάκη στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα. H ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στη Μαίρη Χρονοπούλου.

Τι αποκάλυψε η Κάτια Δανδουλάκη για την προσωπική της ζωή

«Έχω λίγο απάνθρωπες αντοχές. Κοιμάμαι 3 ώρες την ημέρα. Ζω μέσα από τη δουλειά. Θέλω όταν ‘φύγω’ από τη ζωή να βρίσκομαι στο θέατρο ή σε ένα πλατό. Η μετάβασή μου από τη ζωή στον θάνατο μέσα στο θέατρο θα ήταν ένα από τα όνειρά μου στην σκηνή. Με ανακουφίζει ότι υπάρχει κάτι άλλο μετά τη ζωή», λέει.

Για την σπουδαία Μαίρη Χρονοπούλου αναφέρει: «Η Μαίρη Χρονοπούλου ήταν πολύ μεγάλη και ιδιαίτερη προσωπικότητα. Άφησε μεγάλο “χνάρι”. Θα θυμούνται τη Μαίρη για πάρα πολλά, γι' αυτο που ήταν.»

Δείτε επίσης: Κάτια Δανδουλάκη για Πέτρο Φιλιππίδη: «Δεν μίλησα ποτέ για αυτό! Μίλησα, όταν...»

Για την προσωπική της ζωή σημειώνει: «Είμαι "αγκαλίτσας" και μου λείπει αυτό. Με ενοχλεί το “μη με αγγίζεις”, θέλω να χουχουλιάζω σε αγκαλιές. Με αγκαλιές μεγάλωσα και μου έλειψαν οι αγκαλιές των γονιών μου και του Μάριου Πλωρίτη. Τώρα έχω των φίλων μου. Το κενό της οικογένειας είναι τεράστιο. Οι φίλοι είναι ένας μεγάλος θησαυρός για την ψυχή».

Δείτε εδώ το βίντεο:

Η εξομολόγηση της Κάτιας Δανδουλάκη για την οικονομική καταστροφή

«Αυτό που με έσωσε είναι ότι ήμουν συμφιλιωμένη και με τα θετικά μου και με τα αρνητικά μου και έτσι μπόρεσα να ακολουθήσω το κύμα της ζωής και έτσι με έβγαλε εκεί που με έβγαλε. Δεν μαχόμουν και πήγαινα με το κύμα της ψυχής μου. Δεν μετάνιωσα για πράγματα που έκανα. Αυτό που δεν έκανα είναι ότι δεν ντάντεψα τον εαυτό μου όσο έπρεπε. Τον καταπόνησα, όμως δεν μετάνιωσα γιατί αυτό που ήθελα, να είμαι συνέχεια ενεργή παντού, ήταν πάνω από το ντάντεμά μου», είπε για την πορεία τη ζωής της στην υποκριτική.

«Τρεις φορές το έχω πάθει αυτό, γιατί είμαι και παραγωγός συγχρώνος. Αυτό είναι το θέατρο. Δεν παραπονέθηκα γιατί ευτυχώς δούλεψα πάρα πολύ, με έσωσαν και με βοήθησαν πολύ οι φτωχοί μου φίλοι και τα κατάφερα. Ενώ στην τηλεόραση δεν είχα δαγκωματιές. Ενώ έλεγα το θέατρο πάνω από όλα, λίγο λίγο με κέρδισε πάρα πολύ η τηλεόραση. Μου έδωσε πάρα πολλά καλά, ας εξαιρέσουμε το χρήμα. Μου έδωσε το καλό να με απλώσει σε όλη την Ελλάδα και να με αγαπήσει ο κόσμος», αποκάλυψε.