«Αυτό δεν ήταν συνέντευξη, ήταν...» - Το σχόλιο της Ελένης Χατζίδου για τις αποκαλύψεις της Ζέτας Μακρυπούλια

«Δεν δικαιολογούνται όλα, αλλά...»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Τη συνέντευξη που παραχώρησε χθες το βράδυ, Πέμπτη 26 Οκτωβρίου, η γνωστή ηθοποιός, Ζέτα Μακρυπούλια, στην εκπομπή "Ενώπιος Ενωπίω", που προβάλλεται από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του ΑΝΤ1, και το δημοσιογράφο, Νίκο Χατζηνικολάου (δείτε εδώ όλη τη συνέντευξη), σχολίασαν στο πρωινό "Breakfast@Star", του καναλιού Star, και ιδιαίτερα η τραγουδίστρια και παρουσιάστρια, Ελένη Χατζίδου.

Τα σχόλια της Ελένης Χατζίδου για τη συνέντευξη της Ζέτας Μακρυπούλια

«Αυτό δεν ήταν συνέντευξη, ήταν εξομολόγηση. Δηλαδή εγώ δεν την έχω ξανακούσει έτσι τη Ζέτα Μακρυπούλια και ξέρετε τι σκέφτηκα έτσι την ώρα που τα έλεγε; Σαν να μην είχε απέναντί της τον Νίκο Χατζηνικολάου, αλλά τη Ζέτα Μακρυπούλια παιδί, τη μικρή Ζέτα και προσπαθούσε να τα λύσει. Αυτό που λέει για τη μητρότητα, να πούμε, πως το συγκεκριμένο καμπανάκι που αναφέρει μπορεί να μη χτυπήσει, και όταν έχει έρθει η στιγμή εκείνη, να πεις αυτό ήθελα πάντα», ανέφερε αρχικά η παρουσιάστρια της εκπομπής.

«Εμένα προσωπικά με άγγιξε πάρα πολύ, γιατί είμαι 40 και δεν έχω ακόμα παιδί, ούτε είμαι σε σχέση, και καταλαβαίνω απόλυτα αυτό που λέει η Ζέτα, διότι η κοινωνία και τα στερεότυπα σου λένε, ότι "πρέπει να παντρευτείς, πρέπει να γίνεις μαμά, δε σου χτύπησε ακόμα το καμπανάκι;". Είναι πολύ σημαντικό αυτό που λέει, ότι τώρα είμαι 45, δε μου χτύπησε το καμπανάκι, δεν είναι ανθρώπινη ανάγκη, αλλά κοινωνική», εξομολογείται από την πλευρά της η Μαίρη Αργυριάδου.

«Ξέρετε τι πάλη θέλει όταν κάνεις καριέρα, δουλεύεις, δεν έχεις κάποια σχέση, κάποιον που να σε εμπνέει για να κάνεις κάτι τέτοιο και έρχονται όλοι γύρω σου και σου γεμίζουν το κεφάλι με πράγματα; Τότε έρχονται και οι κρίσεις πανικού και άλλα πράγματα, έχεις να διαχειριστείς τους παπαράτσι, τα δημοσιεύματα και τις ορμόνες σου», συμπλήρωσε η ίδια.

«Ήταν καθηλωτικός ο τρόπος που μίλησε η Ζέτα Μακρυπούλια, και πραγματικά μας καθήλωσε και εμάς τους δημοσιογράφους, γιατί έχουμε δουλέψει μπροστά και πίσω από τις κάμερες, και έχουμε ασχοληθεί με την ίδια, είτε για τη δουλειά, είτε για την προσωπική της ζωή, και πραγματικά αυτά που ακούγονταν τότε ήταν απαράδεκτα», παραδέχεται αμέσως μετά η Λιλή Πυράκη.

«Δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν όλοι με το ίδιο σθένος αυτές τις καταστάσεις. Δεν δικαιολογούνται όλα, αλλά όταν είσαι σε σχέση με ένα διάσημο πρόσωπο και είσαι κι εσύ διάσημη, είναι λογικό να σε κυνηγάνε, θα πρέπει να μάθεις να το διαχειρίζεσαι μέσα σου. Ένιωσε, ότι έγινε αντικείμενο για πωλήσεις και τηλεθεάσεις», κατέληξε η παρουσιάστρια της εκπομπής.

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα, που προβλήθηκε στην εκπομπή: