«Γράφτηκαν ότι δεν έχει να φάει, πεθαίνει...» - Η απάντηση του αδερφού του Οδυσσέα Σταμούλη για την ανακοίνωση που έβγαλε

«Αυτά που λέει ισχύουν, εννοείται»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Στην εκπομπή Πρωινό ΣουΣού που παίζει στο OPEN, μίλησε ο Ισίδωρος Σταμούλης, ο αδερφός του Οδυσσέα Σταμούλη, ο οποίος το καλοκαίρι έχασε το γιο του, όταν ο 11χρονος πνίγηκε στην Ικαρία όπου έμενα με την μητέρα του.

Από εκείνη την τραγική ημέρα, πολλά έχουν ακουστεί για την τραγωδία που έζησε αλλά και την ζωή του σήμερα στην Αθήνα, έχοντας επιστρέψει και πάλι στο θέατρο όπου συμμετέχει σε κωμωδία.

Ο Οδυσσέας Σταμούλης μάλιστα με μια ανακοίνωση στο προφίλ του στο Facebook, ξέσπασε κατά δημοσιευμάτων που τον ήθελαν να έχει καταστραφεί οικονομικά. «Για όλα αυτά λοιπόν σας εκλιπαρώ να με αφήσετε ήσυχο. Σεβαστείτε το πένθος μου. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματός μου», έγραψε μεταξύ άλλων - δείτε όλη την ανάρτηση.

Η απάντηση του αδερφού του Οδυσσέα Σταμούλη, Ισίδωρου

Ο αδερφός του λοιπόν, Ισίδωρος, τοποθετήθηκε για την ανάρτηση ξέσπασμα που έκανε, απαντώντας σε πολλά θέματα που έχουν απασχολήσει τους τελευταίους μήνες.

«Αυτά που λέει ισχύουν, εννοείται. Δεν είναι τα πράγματα όπως παρουσιάστηκαν κάπου. Μιλάω για μία ανακοίνωση ότι ο Σταμούλης δεν έχει να φάει, πεθαίνει, έπρεπε να παίζει τον τάδε ρόλο και παίζει έναν άλλο, κάτι τέτοια. Φαντάζεστε με πόση δυσκολία επιστρέφει ο αδερφός μου στο θέατρο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τι είχε αναφέρει ο Γιώργος Λιάγκας

«Είναι ένας πατέρας ο οποίος πληροφορήθηκε εξ' αποστάσεως ότι ο γιος του πνίγηκε. Μπλέχτηκε το ποδαράκι του και πνίγηκε. Ο άνθρωπος ήταν στη δουλειά του. Επειδή μίλησα μαζί του πριν δυο βδομάδες και είπαμε μερικά πράγματα. Είναι σε τραγική κατάσταση να ξέρετε. Δε θα επέλεγε να παίξει στο θέατρο, αλλά η οικονομική δυσχέρεια, γιατί έχει τεράστια οικονομικά προβλήματα, τον αναγκάζει να παίξει στο θέατρο και να παίξει σε μια κωμωδία. Όλη τη μέρα είναι με υποστήριξη ψυχολογική, να μην πω αλλά πράγματα που μου είπε, καθημερινά, κυριολεκτικά καταρρέει. Και το βράδυ θα βρει δύναμη να πάει να παίξει κωμωδία. Είναι στο θέατρο Αυλαία», ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας.

Δείτε επίσης: Δεν μπορούσε να σταθεί όρθιος στο μνημόσυνο του γιου του - Σπάραξε στο κλάμα η πρώην σύζυγός του

Παράλληλα πρόβαλλαν και αποκλειστικά πλάνα του Οδυσσέα Σταμούλη έξω από το θέατρα που παίζει η παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί. Μάλιστα, η δημοσιογράφος τον προσέγγισε για να τον ρωτήσει αν θέλει να κάνει κάποια δήλωση ωστόσο αρνήθηκε. Όπως άλλωστε ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας δεν είναι έτοιμος ακόμα.

«Κι εγώ του ζήτησα να κάνουμε μια κουβέντα και μου είπε ότι "δεν είναι έτοιμος ακόμα. Πρέπει να με καταλάβεις σαν πατέρα" Δεν ήξερα τι να του πω. Να του πω συλλυπητήρια; Είναι ηλίθιο. Δε ξέρω πως είναι ένας γονιός να χάνει το παιδί του σε αυτή την ηλικία. Ό,τι και να του έλεγα θα ήταν ψεύτικο και ηλίθιο. Ο άνθρωπος είναι χάλια, εγώ τον άκουσα μια μέρα και δεν έβγαινε η φωνή του. Ήταν καταρρακωμένος. Μου λέει "κλαίω κάθε ημέρα, κλαίω τόσους μήνες μετά". Και ο άνθρωπος αυτός βρήκε τη δύναμη να πάει στις πρόβες», αποκάλυψε ο παρουσιαστής στο πλατό του Πρωινού.