Σπάραξε στο κλάμα ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος στον αέρα του Super Κατερίνα - Η τηλεφωνική παρέμβαση του Πασχάλη Τερζή

Η εξομολόγηση για τον πλειστηριασμό του σπιτιού του στην Γλυφάδα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σπάραξε στο κλάμα ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος στον αέρα του Super Κατερίνα - Η τηλεφωνική παρέμβαση του Πασχάλη Τερζή

Πολύ δύσκολες στιγμές περνάει ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος, καθώς βγήκε σε πλειστηριασμό το σπίτι του στην Γλυφάδα όπου και κατοικεί μόνιμα. Ο γνωστός επιχειρηματίας που μεσουρανούσε κάποτε στην νυχτερινή διασκέδαση, χάνει το "στολίδι" του που κανονικά κοστίζει πολλά εκατομμύρια (δείτε βίντεο από το εσωτερικό του και θα πάθετε πλάκα).

Το σπίτι βγήκε σε πλειστηριασμό στις 25/10 στη 1 το μεσημέρι, μέσω ηλεκτρονικής διαδικασίας. Ξεκίνησε στις 11:30 το πρωί, με τιμή εκκίνησης 3.500.000, για να πουληθεί τελικά 7.500.000 ευρώ. Ποσό που όπως έχει πει ο ίδιος είναι εξευτελιστικό.

«Δεν ξέρω πού θα πάω και πού θα μετακομίσω. Είναι ακόμα πολύ νωρίς. Παρότι θεωρούσα δεδομένο και ευχόμουν να ολοκληρωθεί αυτός ο πλειστηριασμός και να μου πάρουν το σπίτι, ώστε να μπορέσω να αποπληρώσω τις υποχρεώσεις μου, δεν έψαξα ποτέ για κάτι άλλο. Ούτε σχεδίασα το επόμενο βήμα μου. Όπως όλοι οι Έλληνες, θα βρω κι εγώ ένα κεραμίδι να κάτσω από κάτω», έχει πει σχετικά με τη ζωή του μετά την πώληση του σπιτιού - δείτε την συνέντευξη.

Η συνέντευξη του Αργύρη Παπαργυρόπουλου στο Super Κατερίνα

«Έκανα μια δουλειά που είναι πολύ δύσκολη. Κοντά σε ονόματα γνωστά στην κοινωνία έγινε και εγώ γνωστός. Η δουλειά μου πήγαινε καλά μέχρι που ήρθε το μνημόνιο. Μετά το μνημόνιο όλος αυτός ο κόσμος, από εκεί που ήμασταν 6 - 7 ημέρες, δουλεύαμε 1,5 ημέρα την εβδομάδα. Και στο χιονοδρομικό στον Παρνασσό δεν πήγα καλά. Έφτασα σε σημείο να σηκώσω τα χέρια ψηλά. Τουλάχιστον με τους συνεργάτες μου ήμουν πάντα καθαρός και δεν χρωστάω μια δραχμή σε όλους. Χαίρομαι ακόμα που τους βλέπω και με θυμούνται. Δεν ήμουν άνθρωπος που σπαταλούσε λεφτά, ούτε με ναρκωτικά κλπ», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος.

Στην συνέχεια πρόσωπα με τα οποία συνεργάστηκε στο παρελθόν, μίλησαν στην Super Κατερίνα, με τα καλύτερα λόγια για τη συνεργασία τους. Ανάμεσα τους η Πέγκυ Ζήνα, ο Δημήτρης Κοντολάζος, η Ελένη Φιλίνη και άλλοι.

Η ξαφνική παρέμβαση του Πασχάλη Τερζή

Οι εκπλήξεις ωστόσο δεν σταμάτησαν εκεί, αφού βγήκε ζωντανά σε τηλεφωνική σύνδεση ο Πασχάλης Τερζής σε μια σπάνια τηλεοπτική επικοινωνία.

«Στεναχωριέμαι για τον Αργύρη, γιατί ήταν ο άρχοντας της νύχτας. Είναι ένα παιδί πλούσιο σε χαρίσματα, σε καρδιά είναι ψυχάρα. Από τους καλύτερους στη νύχτα που γνώρισα. Εύχομαι να ξεπεράσει τα προβλήματα γιατί είναι δυνατό παιδί, παρόλο που πέρασε παιδιά. Για εμένα είναι ο καλύτερος», δήλωσε ο τραγουδιστής, με τον Αργύρη Παπαργυρόπουλου να συγκινείτε ακόμη περισσότερο.

Μάλιστα, λίγο αργότερα έκαναν μια συμφωνία σχετικά με ένα τραγούδι που έχει γραφτεί για να το πει ο Πασχάλης Τερζής.