«Συγκινούμαι κάθε φορά που τη βλέπω και αισθάνομαι...» - Το σχόλιο του Άρη Καβατζίκη για την αποκαλυπτική συνέντευξη της Ζέτας Μακρυπούλια

«Λέγονται αυτά τα πράγματα δημόσια;...»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
«Συγκινούμαι κάθε φορά που τη βλέπω και αισθάνομαι...» - Το σχόλιο του Άρη Καβατζίκη για την αποκαλυπτική συνέντευξη της Ζέτας Μακρυπούλια

Τη συνέντευξη που παραχώρησε χθες το βράδυ, Πέμπτη 26 Οκτωβρίου, η γνωστή ηθοποιός, Ζέτα Μακρυπούλια, στην εκπομπή "Ενώπιος Ενωπίω", που προβάλλεται από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του ΑΝΤ1, και το δημοσιογράφο, Νίκο Χατζηνικολάου (δείτε εδώ όλη τη συνέντευξη), σχολίασαν στο πρωινό "Πάμε Δανάη" του καναλιού Mega, και ιδιαίτερα από το δημοσιογράφο, Άρη Καβατζίκη.

Τα σχόλια του Άρη Καβατζίκη για τη συνέντευξη της Ζέτας Μακρυπούλια

«Τις μέρες που θα αισθάνομαι λίγο περίεργα, επειδή μεγαλώνω ηλικιακά και κάποιες φορές με πιάνουν οι ανασφάλειές μου, θα φέρνω στο νου με την εικόνα της Ζέτας Μακρυπούλια, η οποία λέει την ηλικία της. Τελικά, οι γυναίκες ανεξαρτήτως αν μεγαλώνουν μπορούν να είναι όμορφες και γοητευτικές», σχολίασε αρχικά η Δέσποινα Καμπούρη. «Φυσικά, γιατί η ομορφιά έχει πολλά παράθυρα», είπε η παρουσιάστρια της εκπομπής, Δανάη Μπάρκα.

«Συγκινούμαι κάθε φορά που τη βλέπω και αισθάνομαι μειονεκτικά απέναντί της, γιατί θεωρώ ότι όλοι μας, οι δημοσιογράφοι, έχουμε συμβάλλει σε ένα έγκλημα εναντίον αυτού του κοριτσιού. Έχω επίγνωση των λεγομένων μου, ήταν έγκλημα αυτό που κάναμε στη Ζέτα όλα αυτά τα χρόνια. Αλήθεια στο λέω, νομίζω, ότι τη στήσαμε στον τοίχο, την κυνήγησαν οι φωτογράφοι, και κάπου τη βάλαμε να κλειδωθεί μέσα στο σπίτι της», παρατήρησε ο γνωστός δημοσιογράφος.

«Η Ζέτα έπρεπε συνέχεια να απολογηθεί για τις σχέσεις της, για τη ζωή της και γιατί κάνει ό,τι κάνει. Έφτασαν κάποια στιγμή οι δημοσιογράφοι που της είπαν "δεν θες να ασχολούμαστε με τη ζωή σου; Να καθίσεις μέσα στο σπίτι σου". Λέγονται αυτά τα πράγματα δημόσια;», κατέληξε εκείνος.

Αυτό που σημείωσε βέβαια, η παρουσιάστρια ήταν, πως ενδεχομένως η στάση αυτή των δημοσιογράφων να δικαιολογείται από το γεγονός, πως είχε σχέση με δύο πολύ γνωστά πρόσωπα της ελληνικής showbiz.

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα της εκπομπής: