«Παρ' όλο που έχω και στο κόμμα γκέι ανθρώπους...» - Πως αποκάλεσε ο Δημοσθένης Βεργής τον σύντροφο του Στέφανου Κασσελάκη, τον Tyler

«Αν ήμουν εγώ, δεν θα πήγαινα με ένα τέτοιο γκέι»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
 «Παρ' όλο που έχω και στο κόμμα γκέι ανθρώπους...» - Πως αποκάλεσε ο Δημοσθένης Βεργής τον σύντροφο του Στέφανου Κασσελάκη, τον Tyler

Τον Στέφανο Κασσελάκη και τον σύζυγό του Tyler McBeth σχολίασε ο Δημοσθένης Βεργής, σε συνέντευξη που έδωσε, το πρωί της Παρασκευής 27/10 στην κάμερα της Super Κατερίνα. Μάλιτα αποκάλυψε και για το προσκλητήριο γάμου που περιμένει από τον Κωνσταντίνο Πλεύρη και την Γεωργία Σιακαβάρα (δείτε εδώ τι είπαν για το ενδεχόμενο του γάμου τους).

Πως αποκάλεσε ο Δημοσθένης Βεργής τον Tyler

«Με περιποιείται η γυναίκα μου και όλοι ζηλεύουν που έχω πάρει μία μικρή γυναίκα. Ο Κωνσταντίνος Πλεύρης με αντέγραψε. Μόνο αυτός; Και άλλοι. Είμαι ο πιο φυσικός άνθρωπος. Ο Πλεύρης είναι ελεύθερος να κάνει ό,τι θέλει. Έχω πρόσκληση και την περιμένω. Μου το είπε ότι θα σου στείλω την πρόσκληση. Στάσου, δεν ξέρεις αύριο τι συμβαίνει» ανέφερε αρχικά.

Για τον Στέφανο Κασσελάκη σχολίασε: «Αν ήμουν εγώ, δεν θα πήγαινα με ένα τέτοιο γκέι. Παρόλο που έχω και στο κόμμα γκέι ανθρώπους, αλλά δεν κάνω διαγραφές. Δεν έχει πολιτική μέσα, είναι savoir vivre. Είναι ένα παιδί ουρανοκατέβατο. Ο Tyler μου φαίνεται χαζοβιόλης».

Δείτε εδώ το βίντεο:

Τα σχόλια στο twitter για το βήμα στη ζωή του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ

Ο γάμος, λοιπόν, του πολιτικού αρχηγού και του αγαπημένου του έχει απασχολήσει τα media σε μεγάλο βαθμό. Το κοινό, που παρακολουθεί όσα ακούγονται, εξέφρασε τη γνώμη του για το νέο βήμα στη ζωή του Στέφανου Κασσελάκη μέσω twitter, με τα σχόλια να είναι αμέτρητα. Άλλοι τον χειροκρότησαν, άλλοι βρήκαν αφορμή να κάνουν αστεία και άλλοι έκραξαν.