"Super Κατερίνα": Το "προξενιό" στην Καινούργιου στον αέρα της εκπομπής - Η ανθοδέσμη και ο ρομαντικός... οδοντίατρος

Κουμπάρος ο Ανδρέας Μικρούτσικος

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor

Στη σημερινή, Παρασκευή 27 Οκτωβρίου, εκπομπή "Super Κατερίνα", που προβάλλεται από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του Alpha, ένα νέο ρομάντζο εκτυλίχθηκε για την αγαπημένη παρουσιάστρια, Κατερίνα Καινούργιου, με τη μορφή προξενιού από τον Ανδρέα Μικρούτσικο.

Το προξενιό της Κατερίνας Καινούργιου

Σύμφωνα με όσα παρακολουθήσαμε το πρωί στην εκπομπή, η παρουσιάστρια δέχθηκε μία ανθοδέσμη από 38 λουλούδια, τα οποία δεν έγραφαν στην κάρτα τον αποστολέα τους, παρά μόνο «Ρώτα τον Ανδρέα, ξέρει...». Εκείνη σε ένα από τα διαφημιστικά διαλείμματα της εκπομπή, πήγε στο συνεργάτη της και τον ρώτησε. Όμως, αυτός μέχρι εκείνη τη στιγμή, δε γνώριζε κάτι.

Όταν ο παρουσιαστής άνοιξε το κινητό του τηλέφωνο, ανακάλυψε ένα μήνυμα από έναν φίλο του, ο οποίος του έλεγε, πως «Καλημέρα! Η οικοδέσποινα εκεί προχθές, με αφορμή το ρεπορτάζ για τα λουλούδια που έστειλε ο Κωνσταντίνος Πλεύρης στη σύντροφό του, έκανε δημόσιο παράπονο, ότι δε θυμάται από πότε έχει να λάβει λουλούδια. Όπως καταλαβαίνεις, επειδή είμαι ρομαντικός εργένης, πήρα την πρωτοβουλία να στείλω 38 τριαντάφυλλα. Ενέπλεξα το όνομά σου, επειδή εκεί στο στούντιο με γνωρίζουνε κάποιοι δημοσιογράφοι, και δε θα ήθελα να δημιουργήσω κάποια ίντριγκα, εάν η κοπέλα έχει σύντροφο. Το έκανα με όλη μου την καλή διάθεση και την τρέλα που με διακατέχει. Ελπίζω να μη δημιούργησα αναστάτωση!».

Είναι ευγενικός, λεπτεπίλεπτος, ρομαντικός, αλλά και από όσα μάθαμε, ότι είναι οδοντίατρος (δείτε εδώ την Κατερίνα Καινούργιου, που παρουσιάζει τον ιδανικό σύντροφο για εκείνη) και γύρω στα 45. Να σημειώσουμε, πως ο εν λόγω κύριος δε θέλησε να δώσει την ταυτότητά του στη δημοσιότητα, παρά μόνο ο παρουσιαστής πρόδωσε το επάγγελμα, την ηλικία, αλλά και κάποια στοιχεία του χαρακτήρα του. Βέβαια, να αναφέρουμε και το γεγονός, πως είναι γνωστός στους κύκλους της showbiζ, από όσα εννοήθηκαν στον τηλεοπτικό αέρα.

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα: