«Μία είναι η Μενεγάκη και έχει μεγάλο λογαριασμό...» - Η απάντηση της Ελένης Μενεγάκη για τις ηλεκτρονικές απάτες

«Αυτό που μου έγραψε η φίλη μας μπράβο της...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
«Μία είναι η Μενεγάκη και έχει μεγάλο λογαριασμό...» - Η απάντηση της Ελένης Μενεγάκη για τις ηλεκτρονικές απάτες

Την απάντηση της έδωσε το μεσημέρι της Παρασκευής 27/10, μέσα από την εκπομπή της, η Ελένη Μενεγάκη σχετικά με ένα μήνυμα που έλαβε με την καταγγελία μιας τηλεθεάτριας για έναν διαγωνισμό στην εκπομπή "Ελένη".

Συγκεκριμένα έγραφε ότι δήλωσε συμμετοχή και την επόμενη ημέρα έλαβε ένα mail από μια εταιρία πως έχει κερδίσει και είχε ένα πορτοκαλί banner για να πατήσει και να παραλάβει το δώρο. Η ίδια έστειλε στο Mega για να επιβεβαιώσει αν έχει κερδίσει ωστόσο η απάντηση ήταν αρνητική και έτσι προχώρησε σε καταγγελία. Η παρουσιάστρια αφού διάφβασε το μήνημα απάντησε στον αέρα της εκπομπής της.

Δείτε επίσης: «Θεέ μου...» - Άναυδη η Ελένη Μενεγάκη στον αέρα του MEGA

Η απάντηση της Ελένης Μενεγάκη για τις ηλεκτρονικές απάτες

«Οποιοσδήποτε κι αν σας στείλει μήνυμα από διαγωνισμούς που κάνουμε μέσα στην εκπομπή και απ' ό,τι βάζω στο Instagram, αποκλείεται να μπερδευτείτε με τον λογαριασμό μου γιατί μπορεί να υπάρχουν πολλοί που χρησιμοποιούν το όνομά μου με μικρές αλλαγές, αλλά δεν μπορούν να έχουν 1,3 εκ. ακόλουθους. Άρα δείτε αν αυτός που σας το στέλνει, έχει 1,3 ακόλουθους. Μία είναι η Μενεγάκη και έχει μεγάλο λογαριασμό. Είναι αδύνατον να μπερδευτείτε.»

«Ξέρετε πόσες φορές μου έχουν στείλει ότι στο όνομά σας απαντούν άλλοι και κερδίσατε; Δεν ξέρω τι θέλουν να κάνουν, να πάρουν ακόλουθους; Να προσέχετε, εγώ ό,τι ανεβάζω στο Instagram, δεν με μπερδεύετε με άλλον λογαριασμό. Αυτό που μου έγραψε η φίλη μας μπράβο της, να πηγαίνετε να κάνετε καταγγελία γιατί πολλοί μπερδεύουν κόσμο και εταιρίες».

«Τα δικά μου social δεν τα διαχειρίζεται κανείς, για αυτό είναι αργά. Είμαι ένας άνθρωπος κανονικός, που δεν το έχω ότι σώνει και ντε πρέπει να ανεβάζω. Όταν θέλω να μοιραστώ κάτι, το κάνω. Όταν δεν νιώθω, εξαφανίζομαι. Δεν είμαι από αυτούς που το κάνει συστηματικά, άρα μην μπερδεύεστε με εμένα. Ο λογαριασμός ο δικός μου είναι πολύ ξεκάθαρος» κατέληξε η Ελένη Μενεγάκη

Δείτε εδώ το βίντεο: