Τρυφερές στιγμές στην Αθήνα - Αυτός είναι ο νέος σύντροφος της Σοφίας Χατζηπαντελή

Δείτε τα stories της

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Τρυφερές στιγμές στην Αθήνα - Αυτός είναι ο νέος σύντροφος της Σοφίας Χατζηπαντελή

Τον έρωτα, φαίνεται πως ζει, το τελευταίο διάστημα η Σοφία Χατζηπαντελή οποία πρόσφατα αποκάλυψε τον νέο της σύντροφο μέσα από τις αναρτήσεις που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram. Η κριτής του My Style Rocks είναι ζευγάρι με τον Taite Richards, ο οποίος μπορεί να ασχολείται με την τέχνη και τη φωτογραφία.

Ο νέος σύντροφος της Σοφίας Χατζηπαντελή

Το μοντέλο ανέβασε σε δύο τρυφερά stories στο Instagram, το πρώτο από το ασανσέρ με τον σύντροφό της, και το δεύτερο από την βραδινή έξοδο για φαγητό στο κέντρο της Αθήνας.

Δείτε επίσης: My style rocks: Αποχώρησε έξαλλη από το πλατό η Σοφία Χατζηπαντελή - Τι συνέβη

Δείτε εδώ τις φωτογραφίες:

ΣΟΦΙΑ ΧΑΤΖΗΠΑΝΤΕΛΗ
Instagram: sophiahadjipanteli
ΣΟΦΙΑ ΧΑΤΖΗΠΑΝΤΕΛΗ
Instagram: sophiahadjipanteli

Φεύγει πριν την ώρα της από το My Style Rocks η Χατζηπαντελή;

Η Σοφία Χατζηπαντελή είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα των τελευταίων χρόνων, καθώς πρόκειται για μία πολύ έντονη προσωπικότητα, με εκκεντρική εμφάνιση, η οποία δεν διστάζει να τα λέει έξω από τα δόντια κάθε φορά, είτε στις παίκτριες και τους κριτές του GNTM όπως είδαμε πέρυσι, είτε στο My Style Rocks όπου συμμετέχει αυτή τη σεζόν.

Πίσω, όμως, από τα αστεία της, όλα δείχνουν πως κρύβεται ένα διαφορετικό πρόσωπο. Το τελευταίο διάστημα, δηλαδή, έχουν αρχίσει να ακούγονται έντονες φήμες για την συμπεριφορά της όταν οι κάμερες κλείνουν, γεγονός που έχει δώσει την εντύπωση πως το ΣΚΑΙ ψάχνει την αντικαταστάτριά της.

Αυτό, εν μέρει επιβεβαιώνεται από το ρεπορτάζ της κυριακάτικης εφημερίδας Real News. Πιο συγκεκριμένα, είναι αλήθεια πως το μοντέλο έχει δημιουργήσει πολλές φορές εντάσεις, ενώ έχει προκαλέσει και αρκετές καθυστερήσεις στα γυρίσματα, και πως τα ελληνικά της είναι δυσνόητα γεγονός που δημιουργεί θέμα και διαφωνίες ακόμη και με τον Στέλιο Κουδουνάρη και τον Δημήτρη Σκουλό.

Ωστόσο, δεν προβλέπεται να αποχωρήσει άμεσα από το παιχνίδι. Κι αυτό γιατί, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το συμβόλαιό της περιλαμβάνει υψηλή ρήτρα. Η αποχώρηση, όμως, μπορεί να συμβεί στα μέσα της σεζόν. Η συμφωνία της με το κανάλι, ουσιαστικά, περιλαμβάνει 90 επεισόδια, δηλαδή τον πρώτο κύκλο του ριάλιτι. Αν αυτό συνεχιστεί στο δεύτερο μισό της σεζόν, είναι πολύ πιθανό να βρεθεί άλλη στη θέση της.

Λίγα λόγια για τη ζωή της Σοφίας Χατζηπαντελή

Η Σοφία Χατζηπαντελή είναι ένα Ελληνοκύπριο μοντέλο και έχει σπουδάσει μάρκετινγκ στο Πανεπιστήμιο του Maryland και είναι χωρίς αμφιβολία ένα από τα πιο σημαντικά μοντέλα της γενιάς της. Στο προφίλ της στο Instagram αναδεικνύει το κίνημα Unibrowmovement, το οποίο υποστηρίζει στο έπακρο.

Επιπλέον σημαντικά σημεία στη ζωή της αποτελούν οι εμφανίσεις σε περισσότερα από 50 διάσημα περιοδικά μόδας παγκοσμίως, όπως τα Vogue, New York Times, Vanity Fair, Elle και Harpers Bazaar, ενώ φυσικά έχει συνεργαστεί με τη Chanel και τη Fenty Beauty.