«Είναι ο άνθρωπός μου...» - Τα συγκινητικά λόγια της συζύγου του Κούλλη Νικολάου που τον έκαναν να "λυγίσει" στον αέρα της εκομπής "Ελένη"

Τι ανέφερε ο ηθοποιός

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
«Είναι ο άνθρωπός μου...» - Τα συγκινητικά λόγια της συζύγου του Κούλλη Νικολάου που τον έκαναν να

Καλεσμένος στην Ελένη Μενεγάκη, ήταν το μεσημέρι της Παρασκευής 27/10 Κούλλης Νικολάου, ο οποίος μίλησε μεταξύ άλλων για την παιδική του ηλικία και την οικογένειά του. Μάλιστα ο αγαπημένος ηθοποιός δεν παρέλειψε να μιλήσει και για τον έρωτα της ζωής του, τη σύζυγό του.

Τα συγκινητικά λόγια της συζύγου του Κούλλη Νικολάου που τον έκαναν να "λυγίσει" στον αέρα της εκομπής

Ωστόσο η παρουσιάστρια του επεφύλαξε μια έκπληξη καθώς προβλήθηκε στον αέρα της εκπομπής ένα βίντεο με τη σύζυγό του Κλαίρη Νικολάου να μιλά με τα πιο "γλυκά" λόγια για τον άντρα της.

«Την ερωτεύτηκα με την πρώτη ματιά σε σημείο που ντράπηκα κιόλας και έκανα το βλέμμα κάτω. Πλησίασε ο ένας τον άλλον με έναν μοναδικό τρόπο. Γνωριστήκαμε σε μια παράσταση που ήρθε να δει τη θεία της, το 2002. Ήταν ακαριαίο. Όταν γνωριστήκαμε, 5 – 6 μήνες μετά συγκατοικούσαμε», είπε αρχικά ο ηθοποιός.

Δείτε επίσης: «Γονάτισα στον τάφο του...» - Το συγκινητικό θαύμα που έζησε ο Κούλλης Νικολάου με το γιο του

Η σύζυγός του από την πλευρά της ανέφερε: «Είναι ο άνθρωπός μου, ο έρωτάς μου, ο καλύτερός μου φίλος, η ζωή μου. Ήταν έρωτας από την πρώτη στιγμή. Είναι απόλυτα δημοκρατικός ως πατέρας, ψύχραιμος, με το χιούμορ μας, με τα αστεία μας, περνάμε πολύ όμορφα τον χρόνο μας.»

«Ο Δημοσθένης της Γης της Έλιας δεν έχει καμία σχέση με τον Κούλλη. Υπάρχει αγάπη, σεβασμός, ειλικρίνεια, κοινή γραμμή στις αποφάσεις μας. Είναι τίμιος. Περάσαμε δύσκολα αλλά από τη στιγμή που υπάρχει αγάπη όλα μπορούν να ξεπεραστούν. Θυμάμαι την ατάκα που μου είπες "εσύ ήρθες για να μείνεις". Σε λατρεύω, είσαι η ζωή μου και σ’ ευχαριστώ για όλα όσα έχουμε περάσει μέχρι τώρα μαζί και για όλα όσα θα έρθουν»,». κατέληξε η σύζυγός του.

Ο ηθοποιός θα μπόρεσε να συγκρατήσει τη συγκίνηση του μετά την τρυφερή εξομολόγηση της γυναίκας του.

Το spoiler για τη "Γη της Ελιάς"

Μεταξύ άλλων, στην ίδια συνέντευξη ο Κούλλης Νικολάου έδωσε και ένα spoiler για τη "Γη της Ελιάς" στην όπου πρωταγωνιστεί.