Αγγελόπουλος - Βαμβακούση: Νονά του μωρού που περιμένουν η Άντζελα Γκερέκου;

Λίγο μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Τα ευχάριστα για την προσωπική ζωή του Γιώργου Αγγελόπουλου και της Δήμητρας Βαμβακούση ανακοινώθηκαν το βράδυ της Πέμπτης (26/10) μέσα από ένα ιδιαίτερο post στο instagram, προαναγγέλλοντας έτσι το νέο μέλος, που θα έρθει στην οικογένειά τους.

Μέσα στις φήμες, που έχουν ακουστεί όλο αυτό το διάστημα για την εγκυμοσύνη της Βαμβακούση, ειπώθηκε, πως υπάρχει περίπτωση η Άντζελα Γκερέκου να είναι η νονά του πρώτου παιδιού του Γιώργου Αγγελόπουλου.

Η ηθοποιός, που συνεργάζεται μαζί του στη σειρά ''Η Γη της Ελιάς'' απάντησε στις φήμες κουμπαριάς με τις δηλώσεις της να προβάλλονται την Παρασκευή (27/10) στην εκπομπή Mega Καλημέρα.

Η απάντηση της Άντζελας Γκερέκου για τον αν θα βαφτίσει το παιδί του Γιώργου Αγγελόπουλου

«Παιδιά αυτά, που διαβάζετε δεν σημαίνει, ότι ισχύουν κιόλας. Δεν γνωρίζω τίποτα για αυτό. Εγώ τον Γιώργο τον αγαπάω και την σύζυγό του. Είναι ένας από τους καλύτερους ανθρώπους πραγματικά, πέρα από το ταλέντο ή οτιδήποτε άλλο», είπε η Άντζελα Γκερέκου.

Περιμένουν δίδυμα Αγγελόπουλος και Βαμβακούση;

Το πρωί της Παρασκευής 27/10, λοιπόν, στην έναρξη του Mega Καλημέρα επέλεξαν να παίξουν το τραγούδι που έπαιξε στο γάμο του ζευγαριού και μίλησαν για την ανάρτηση αυτή με την παρουσιάστρια, Ελεονώρα Μελέτη, όχι μόνο να στέλνει τις ευχές της αλλά να αποκαλύπτει πως ο Γιώργος σε λίγες ημέρες θα είναι στο πλατό για μια προγραμματισμένη συνέντευξη.

«Καλημέρα σας να πούμε κατ' αρχάς. Με ευχάριστα και όμορφα νέα θα ξεκινήσουμε γιατί τι πιο ωραίο να ετοιμάζονται να υποδεχτούν το (;) τα (;) εδώ είναι ένα μυστήριο, μωράκια τους ο αγαπημένος μας Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση. Το ανακοίνωσαν αυτό που όλοι υποπτεύονταν, κάποιοι άλλοι ήταν σίγουροι, τελικά ήρθε η ώρα η δική τους που επιλέγουν να το μοιραστούν με τον κόσμο.

Μου αρέσει πολύ που ανακοινώνουν αυτή την στιγμή αυτό το χαρμόσυνο γεγονός γιατί σε πολύ λίγες ημέρες θα έχουμε κοντά μας τον Γιώργο Αγγελόπουλο σε μια κανονισμένη συνέντευξη, θα τον συναντήσουμε εδώ στο πλατό μας να μιλήσουμε και να μας πει όλα αυτά τα μεγάλα που έχει ζήσει το τελευταίο διάστημα γιατί πέρα από τον γάμο, το χαρμόσυνο αυτό γεγονός, είχε και τον χαμό της μητέρας του που σίγουρα τον έχει στιγματίσει, αλλά εδώ μετά από αυτή την ανάρτηση ξεκινούν κάποια ερωτηματικά. Δυο πιπέλες. Εμείς να τους ευχηθούμε με το καλό, ένα, δυο (;) παραπάνω, όσα κι αν είναι δεν έχει καμία σημασία απολύτως, με το καλό να γίνουν σύντομα γονείς», είπε χαρακτηριστικά η Ελεονώρα.