Έτοιμος να παντρευτεί και να βαφτίσει την κόρη του ο Στέλιος Λεγάκης - Το ιδιαίτερο όνομα που θα πάρει η μικρή

Δεν έχουμε ακούσει αντίστοιχο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
stelioslegakisofficial - Instagram
stelioslegakisofficial - Instagram

Ο Στέλιος Λεγάκης και η αγαπημένη του απέκτησαν πριν από 7 μήνες το πρώτο τους παιδί, για το οποίο μίλησε ο τραγουδιστής σε πρόσφατες δηλώσεις, που παραχώρησε στην κάμερα του Happy Day και προβλήθηκαν την Παρασκευή (27/10).

Να θυμίσουμε, πως ο καλλιτέχνης είναι μαζί σχεδόν ενάμισι χρόνο με την καλή του, Ειριάννα Συρίγου και είναι τρελά ερωτευμένοι και μάλιστα έτοιμοι να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, αφού βαφτίσουν πρώτα την κόρη τους.

Μέσα λοιπόν, από τις δηλώσεις του Στέλιου Λεγάκη έγιναν γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για τα μυστήρια, που ετοιμάζει με την σύντροφό του, αλλά και για το όνομα, που θα δώσουν στην κόρη τους.

Δείτε επίσης: Την κοίμιζε με κλαρίνα και εκείνη το απολάμβανε - Το τρυφερό βίντεο με την 1 μηνών κόρη του Λεγάκη (Βίντεο)

Το όνομα που θα δώσει ο Στέλιος Λεγάκης στην κόρη του

«Θα κάνουμε πρώτα την βάφτιση και μετά θα παντρευτούμε. Το όνομα είναι Μιχαέλια, είναι δικό μας δημιούργημα. Είναι Μιχαέλα - Αέλια. Έχουμε σκεφτεί κουμπάρους και είναι και εδώ, δε μπορώ να πω ακόμα», είπε ο Στέλιος Λεγάκης.

Η διαφορά ηλικίας του Λεγάκη με την σύντροφό του

«Νιώθω τέλεια! Γίνομαι για πρώτη φορά μπαμπάς στη ζωή μου. Αλλάζουν όλα τόσο γρήγορα, κοντεύει και έχω τρελαθεί», είπε αρχικά ο Στέλιος Λεγάκης και συνέχισε: «Με την Ειριάννα είμαστε 10 μήνες. Από την πρώτη μέρα που βγήκαμε, μέχρι να γίνουμε ζευγάρι, δεν έχουμε σταματήσει να είμαστε μαζί».

«Δεν περίμενα ότι θα κάναμε τόσο γρήγορα παιδί, η αλήθεια είναι. Είμαι ερωτευμένη μαζί του, οπότε…Έχουμε 8 χρόνια διαφορά ηλικίας», εξομολογήθηκε έπειτα η Ειριάννα Συρίγου, με τον τραγουδιστή να τονίζει ότι δεν θα μπορούσε να προχωρήσει στη ζωή του αν δεν είχε δίπλα του «μια γυναίκα με Γ κεφαλαίο».