«Έπαθε ο πατέρας μου εγκεφαλικό και χρειάστηκε να...» - Συγκλόνισε η Ευλαμπία Ρέβη στο πλατό του Τώρα Μαζί

Τι συνέβη;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Έπαθε ο πατέρας μου εγκεφαλικό και χρειάστηκε να...» - Συγκλόνισε η Ευλαμπία Ρέβη στο πλατό του Τώρα Μαζί

Σε μια πολύ προσωπική εξομολόγηση προχώρησε σήμερα Παρασκευή 28/10 στην εκπομπή Τώρα Μαζί, που προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του OPEN, η Ευλαμπία Ρέβη. Η παρουσιάστρια, μίλησε για πρώτη φορά για το σοβαρό πρόβλημα που πέρασε ο πατέρας της με την υγεία του.

Αφορμή στάθηκα η παρουσία του Υφυπουργού Υγείας, Μάριου Θεμιστοκλέους στο πλατό, με τον οποίο συζήτησαν για τις ελλείψεις στους χώρους της υγείας, με τον ίδιο ωστόσο να ανακοινώνει πως υπάρχει σχέδιο να γίνουν 10.000 προσλήψεις εντός του 2024.

Η εξομολόγηση της Ευλαμπίας Ρέβη

Η Ευλαμπία Ρέβη λοιπόν, μιλώντας για τους ανθρώπους που δεν μπορούν να μεταφερθούν έγκαιρα στα νοσοκομεία, λόγω έλλειψης ΕΚΑΒ, αναφέρθηκε στην δική της προσωπική εμπειρία.

«Έπαθε ο πατέρας μου εγκεφαλικό από την Κέρκυρα, που βγάζει τρεις βουλευτές. Χρειάστηκε να μεταφερθεί με το αυτοκίνητο στο νοσοκομείο γιατί δεν μπορούσε να πάει το ΕΚΑΒ. Σε ένα νησί που υποτίθεται ότι βγάζει τρεις βουλευτές και είναι και πρωτεύουσα των Ιονίων Νήσων και τα λοιπά. Είναι πολλά τα προβλήματα και καλό είναι που προσπαθείτε να βρείτε λύσεις. Ευχόμαστε να τα δούμε και στην πράξη», αποκάλυψε αρχικά η παρουσιάστρια.

«Δεν γίνεται να πεθαίνει άνθρωπος σε καρότσα το 2023, ούτε να βάζεις τον άνθρωπό σου με εγκεφαλικό στο αυτοκίνητο, που απαγορεύεται να μετακινηθεί για να τον πας στο νοσοκομείο. Αλλά τι να κάνεις;», συμπλήρωσε.

Η δημοσιογράφος που συγκίνησε το πανελλήνιο

Το εξαιρετικά συγκινητικό ρεπορτάζ της Ευλαμπίας Ρέβη στις φωτιές στην Εύβοια, έκανε το κοινό να της δείξει σεβασμό και να την αγαπήσει για αυτή την ανθρώπινη στιγμή που άφησε να φανεί μπροστά στην κάμερα.

Η Ευλαμπία Ρέβη, είχε αποτελέσει τότε χωρίς αμφιβολία το πρόσωπο των ημερών, αφού δεν έκρυψε τη συγκίνησή της όταν ο ηλικιωμένος άνδρας που προσπαθούσε να προστατεύσει το σπίτι του, της είπε ένα απλό «ευχαριστώ» και ξέσπασε σε κλάματα για την τεράστια καταστροφή που έχει υποστεί η περιοχή του.

Το εν λόγω σκηνικό είχε γίνει αμέσως viral, και η Ευλαμπία Ρέβη, πρώτο trend στο Twitter, με τους χρήστες να την επαινούν για το ήθος της και να βλέπουν στο πρόσωπό της την ελπίδα για τη νέα γενιά της δημοσιογραφίας.