«Μακάρι να με αξιώσει ο Θεός να σε δω με τη στολή αυτή» - Η τρυφερή φωτογραφία του Βασίλη Κικίλια με το γιο του για την 28η Οκτωβρίου

Η ανάρτηση στο Instagram

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Σήμερα 28η Οκτωβρίου, γιορτάζει όλη η Ελλάδα με μαθητές και στρατιώτες να τιμούν με την παρέλαση τους το έθνος μας και τους προγόνους που είπαν "όχι" στον Ιταλό πρέσβη Γκράτσι το 1940. Ο Βασίλης Κικίλιας λοιπόν, βρέθηκε στο κέντρο της Αθήνας μαζί με την οικογένεια του. Πρωταγωνιστής ήταν ο γιος του, Παναγιώτης Αντώνιος που παρακολούθησε ενθουσιασμένος την παρέλαση.

Ο Υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία του μονάκριβου γιου του όπου στεκόταν μπροστά από τους εύζωνες.

Η ανάρτηση του Βασίλη Κικίλια

«Αποστολή της Προεδρικής φρουράς η φύλαξη στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη. Το κόκκινο στην ενδυμασία των Ευζώνων μας συμβολίζει το αίμα των προγόνων μας που χάθηκε, το μαύρο το πένθος για όσους χάθηκαν, το λευκό την απλότητα του αγώνα, το χρυσό την ένδοξη ιστορία της φρουράς, το γαλάζιο το χρώμα του ουρανού και της θάλασσας.

Μακάρι αγόρι μου να με αξιώσει ο Θεός να σε δω μια μέρα με τη στολή αυτή!

Χρόνια πολλά σε όλους!
Ψηλά οι σημαίες για τους ήρωες μας του 1940 ????????», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτηση του.

Με αφορμή την ημέρα πολλά διάσημα ονόματα εύχονται "χρόνια πολλά" στην Ελλάδα - δείτε την ανάρτηση της Μαριέττας Χρουσαλά.

Ενωμένη η οικογένειας του με την Τζένη Μπαλατσινού

Πιο λαμπερή και όμορφη από ποτέ, η κυρία Τζένη Μπαλατσινού, το βράδυ της Πέμπτης 18/11 βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, Ενώπιος Ενωπίω, και για πρώτη φορά άνοιξε την καρδιά της δημόσια.

Μεταξύ άλλων μίλησε με αγάπη για τα παιδιά της: «Κάθε φορά η αγάπη διπλασιάζεται, τώρα με το μωρό μας νόμιζα ότι θα είμαι πιο χαλαρή… Η αγάπη της μάνας και του πατέρα δεν μπορεί να σταματήσει σε αριθμούς. Το κάθε παιδί είναι εντελώς διαφορετικό παρότι μεγαλώνουν σε ένα περιβάλλον με τις ίδιες προσλαμβάνουσες».

Η Τζένη Μπαλατσινού θυμήθηκε, μάλιστα, και το ατύχημα που είχε η κόρη της Αμαλία τονίζοντας πόσο άσχημο είναι για έναν γονιό να μαθαίνει ότι κάτι άσχημο συνέβη στο παιδί τους. «Εύχομαι σε κανέναν γονιό να μην χτυπήσει το τηλέφωνο και ακούσει κάτι άσχημο για το παιδί του. Δεν συγκρίνεται με τίποτα. Για εμένα ήταν δύσκολο γιατί υπήρχε και η απόσταση, έπρεπε να ταξιδέψω μία μέρα για να βρεθώ κοντά της σε δύσκολες συνθήκες Covid» είπε η Τζένη Μπαλατσινού.

Στη συζήτηση τέθηκε και το θέμα του διαζυγίου με τον Πέτρο Κωστόπουλο αλλά του γάμου με τον Βασίλη Κικίλια με την Τζένη Μπαλατσινού να λέει χαρακτηριστικά: «Όταν έχεις τρία παιδιά κι είσαι στη δημόσια σφαίρα τα εν οίκω μη εν δήμω. Τους λόγους που χωρίσαμε αρκεί που τους ξέρουμε εγώ κι εκείνος. Εγώ μέσα σε 20 χρόνια έχω να κρατώ μόνο τις καλές στιγμές. Τα παιδιά μας είναι το πιο σημαντικό. Χρειάστηκε πολλή δουλειά για να έχουμε καλή συνεννόηση για τα παιδιά. Υπήρξαν στιγμές που δυσκολευτήκαμε αρχικά. Όταν ήμουν με τον Βασίλη στην πρώτη μας φάση το συζήτησα με τις κόρες μου. Πριν ανακοινώσουμε τον γάμο μας το συζήτησα με τις κόρες μου, πήρα άδεια».