«Αυτές οι απόψεις βγαίνουν στην τηλεόραση...» - Έξαλλος ο Νίκος Συρίγος με το Light

«Σε πέντε χρόνια το Light μπορεί να...»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
«Αυτές οι απόψεις βγαίνουν στην τηλεόραση...» - Έξαλλος ο Νίκος Συρίγος με το Light

Στην πρωινή εκπομπή του Σαββατοκύριακου, σήμερα Σάββατο 28 Οκτωβρίου, Χαμογέλα και Πάλι, που προβάλλεται από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του MEGA, βρέθηκε καλεσμένος ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός, Νίκος Μουρατίδης, ο οποίος προέβη σε σχολιασμό για τη φετινή τηλεόραση και πως έχει δομηθεί (δείτε εδώ αναλυτικά τι είπε), και μεταξύ άλλων σχολιάστηκε και το "Fame story" του Star, και ιδιαίτερα τις δηλώσεις του τράπερ, Light, οι οποίες έκαναν έξαλλο το δημοσιογράφο, Νίκο Συρίγο.

Έξαλλος ο Νίκος Σιρίγος με τις δηλώσεις του Light

«Αυτές οι απόψεις βγαίνουν στην τηλεόραση. Τι κάνει ο Light; Κρίνει, αν ο κόσμος ακούει Βασίλη Τσιτσάνη; Σε πέντε χρόνια το Light μπορεί να μην τον θυμάται κανένας, σε 105 χρόνια τον Τσιτσάνη θα συνεχίσουν να τον θυμούνται και θα τον τιμούν οι Έλληνες. Δεν μπορεί να ακούγονται αυτά τα πράγματα. Είναι η γενιά της αμετροέπειας, όπως κι αυτό το είδος της μουσικής. Να σταματήσουν να λέγονται τέτοια πράγματα στην τηλεόραση», σημείωσε ο δημοσιογράφος σχετικά με τις δηλώσεις του τράπερ για το τραγούδι "Ντερμπεντέρισσα".

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα:

Η ενόχληση της Σίσσυς Χρηστίδου με σχόλιο του Νίκου Συρίγου

Στην εκπομπή, το πρωί της Κυριακής 22/10 συζητήθηκε ο περιβόητος χωρισμός της Τζόρτζια Μελόνι με τον σύζυγό της, Αντρέα Τζιαμπρούνο, μετά τις νέες κατηγορίες με τις οποίες εκείνος βρέθηκε αντιμέτωπος για σεξουαλική παρενόλχηση.

Ο δημοσιογράφος, λοιπόν, θέλησε να κάνει ένα σχετικό σχόλιο, το οποίο ωστόσο, με το που ακούστηκε στον αέρα, έκανε έξαλλη την Σίσσυ Χρηστίδου, η οποία δεν δίστασε να επισημάνει στον δημοσιογράφο πως οι εκφράσεις του δεν είναι ορθές.

«Βλέπεις τι γίνεται; Να βγαίνει να νοικοκυρέψει μια χώρα και να μην μπορεί να νοικοκυρέψει το ίδιο της το σπίτι;», είπε αρχικά ο δημοσιογράφος και η παρουσιάστρια του απάντησε: «Αχ, είναι πολύ κατινίστικο αυτό το σχόλιο που κάνεις Νίκο τώρα αλήθεια και με γαργαλάς. Δεν θέλω, αλλά... Δεν είναι υποκρισία. Είναι δυνατόν να το χρεώσεις αυτό στη Μελόνι; Μπορούμε να τις χρεώσουμε τόσα πράγματα».

Με τον Νίκο Συρίγο να συνεχίζει: «Πρέπει να βγει και να πει τα πράγματα με το όνομά τους και έπρεπε να βγει από την πρώτη φορά που αυτός βγήκε και είπε αυτή την αηδία».

«Δεν μπορώ να το αφήσω έτσι, δυστυχώς, θα ήθελα. Το σχόλιο που έκανες είναι ο καθρεπτισμός της ελληνικής κοινωνίας και της παγκόσμιας, θα έλεγα, που όταν γίνεται κάτι σε ένα σπίτι και βγαίνουμε και το παίζουμε έξυπνοι από το άλλο σπίτι και λέμε “δεν μπορεί να μαζέψει το σπίτι της, δεν μπορεί να τον μαζέψει και πάει να μαζέψει τη χώρα”. Δεν ισχύει αυτό. Θεωρώ ότι έχει πάρει πάρα πολύ μεγάλη συμπάθεια η Μελόνι αυτή τη στιγμή. Είναι ένα πρόσωπο σκληρό. Αυτό που της συνέβη όμως, στα Μέσα, φέρνει τον κόσμο με την πλευρά της, μπορεί να συμβεί στον καθένα και δεν σημαίνει ότι καθρεπτίζει την ίδια ότι ο σύζυγός της έκανε αυτές τις επιλογές», κατέληξε η Σίσσυ Χρηστίδου.