Λύγισε η Αιμιλία Υψηλάντη 11 μήνες μετά το χαμό της κόρης της: «Να μην πούμε όμως κάτι παραπάνω για...»

Σχεδόν ένας χρόνος

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η γνωστή ηθοποιός, Αιμιλία Υψηλάντη, βρέθηκε καλεσμένη στην απογευματινή εκπομπή του Σαββατοκύριακου, "Ακόμα δεν είδες τίποτα" που προβάλλεται από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του Mega, σήμερα, Σάββατο 28 Οκτωβρίου, και παραχώρησε μία άκρως εξομολογητική συνέντευξη στο δημοσιογράφο, Κώστα Τσουρό. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην απώλεια της πολυαγαπημένης της κόρης, κάτι που τη φόρτισε πολύ συναισθηματικά και λύγισε.

Βαθιά συγκινημένη η Αιμιλία Υψηλάντη για το χαμό της κόρης της

«Προφανώς τα πράγματα αλλάξαν σε πολύ μεγάλο βαθμό από το θάνατο της κόρης μου. Όμως, αν θέλουμε να τιμήσουμε τους ανθρώπους που έφυγαν, το πιστεύω ακράδαντα αυτό, πρέπει να κάνουμε κάθε προσπάθεια να τιμήσουμε τη ζωή. Βασικά, τη ζωή ακόμα και τη δική μας, η οποία μπορεί να είναι πολύτιμη σαν έννοια ζωής, αυτή καθ’ αυτή, αλλά και για κάποιους ανθρώπους που είναι γύρω μας. Οφείλεις λοιπόν, τιμώντας τους ανθρώπους που έχουν φύγει, να μπορέσεις να κρατηθείς. Να είσαι παρών, ακόμα, και για να τους θυμάσαι. Όσο θυμάσαι κάποιον, αυτός ζει.

Δείτε επίσης: Συγκλονίζει η Αιμιλία Υψηλάντη για το εξολοκλήρου μεγάλωμα της εγγονής της

Η εγγονή μου μου θυμίζει την κόρη μου, αλλά να μην πούμε όμως κάτι παραπάνω γι’ αυτό. Δεν είναι σωστό να βάλω την εγγόνα μου στη θέση του παιδιού μου, παρόλο που καμιά φορά μπορεί να γίνεται αυτό άθελα μου. Μια υπερπροστατευτικότητα θα έλεγα. Φυσικό είναι γιατί δεν έχω και κανέναν άλλον, σε ένα σημείο, δηλαδή καταλαβαίνω σαν άνθρωπος ότι και λάθος να κάνω ανθρώπινο είναι και οι άνθρωποι είναι για να κάνουν λάθη, μέσα από αγάπη και πραγματικά καλή πρόθεση. Έχω ευθύνη για το εγγόνι μου, να ζήσω, και αυτό είναι η ευθύνη του κάθε ανθρώπου», εξομολογήθηκε η ηθοποιός στην κάμερα της εκπομπής.

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα: