Τι δουλειά κάνει και που μένει σήμερα: H νέα ζωή της Ειρήνης Μελισσαροπούλου μετά την αθώωση της για την κοκαΐνη

Οι αποκαλύψεις του δικηγόρου της, Σάκη Κεχαγιόγλου

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Τι δουλειά κάνει και που μένει σήμερα: H νέα ζωή της Ειρήνης Μελισσαροπούλου μετά την αθώωση της για την κοκαΐνη

Όπως έγινε γνωστό πριν από μερικές ημέρες, η Ειρήνη Μελισσαροπούλου, το μοντέλο που είχε συλληφθεί στο Χονκ Κονγκ με 2,6 κιλά κοκαΐνης, τον Νοέμβριο του 2017 και είχε περάσει πολλούς μήνες στις φυλακές της χώρας (δείτε τις συγκλονιστικές μαρτυρίες για τα όσα είχε βιώσει), κρίθηκε αθώα και από την Ελληνική Δικαιοσύνη.

Ο δικηγόρος της, Σάκης Κεχαγιόγλου, μίλησε στην εκπομπή του MEGA, Ακόμη δεν είχε τίποτα και τον Κώστα Τσουρό, κάνοντας αποκαλύψεις για τη ζωή της Ειρήνης σήμερα.

Τι κάνει η Ειρήνη Μελισσαροπούλου σήμερα

«Το σύστημα απονομής δικαιοσύνης στο Χονγκ Κονγκ είναι διαφορετικό και είχα αμφιβολίες. Ήταν ασφαλής εκεί αλλά οι συνθήκες δεν ήταν καλές. Μπορούσε να μιλήσει μια φορά τον μήνα με τους γονείς της και άλλη μια με τον δικηγόρο της. Ήταν ένα ορκωτό δικαστήριο και η δίκη ήταν εξαιρετικά δύσκολη. Εκδόθηκε η απόφαση που ήταν αθωωτική και γυρίσαμε. Σύμφωνα με το ελληνικό ποινικό δίκαιο τα αδικήματα που συντελούνται στο εξωτερικό από Έλληνες, πρέπει να δικάζονται και στην Ελλάδα. Το δικαστήριο επέλεξε να δικάσει την υπόθεση και αυτή ήταν η ένστασή μου. Η Ειρήνη δικάστηκε στην Ελλάδα και με αθωωτική πρόταση της Εισαγγελέως αθωώθηκε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Κεχαγιόγλου.

Και συμπλήρωσε για τη ζωή της Ειρήνης σήμερα: «Μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα υπέβαλε τα χαρτιά της για την Ελληνική Αστυνομία. Η πρόσληψή της έγινε με την άσκηση της ποινικής διώξεως που ήταν σε αναστολή και δεν εργάστηκε για τους μήνες που εκκρεμούσε η υπόθεση. Αθωώθηκε και όταν κατέστη αμετάκλητη η απόφαση επανήλθε στη θέση της στη Μυτιλήνη όπου είναι συνοριοφύλακας. Είναι πολύ καλά η Ειρήνη και είναι ήρεμη».

Έζησε το θαύμα του Ταξιάρχη

Σύμφωνα με τον κ. Κεχαγιόγλου μετά την αθωωτική απόφαση του δικαστηρίου στο Χονκ Κονγκ η Ειρήνη Μελισσαροπούλου επέστρεψε στον τόπο καταγωγής της, τη Μυτιλήνη, και έχει κάνει ήδη μια καινούργια αρχή.

«Η Ειρήνη αθωώθηκε αμετάκλητα, γύρισε στην Μυτιλήνη, είναι μαζί με τους γονείς της με τον μικρό της αδερφό τον... διαβάστε την συνέχεια στο Athensmagazine.gr