Αποκάλυψη για την Αλίκη Βουγιουκλάκη: «Λιποθύμησε στη σκηνή του γάμου! Έμεινε 7 μήνες στο κρεβάτι»

Τι συνέβη στην ταινία Η δασκάλα με τα ξανθά μαλλιά

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Με αφορμή του εορτασμούς της 28ης Οκτωβρίου, ο Μάκης Δελαπόρτας παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή του ALPHA, Καλύτερα δεν γίνεται. Αποκάλυψε λοιπόν, άγνωστες ιστορίες πίσω από τις σπουδαίες ταινίες του έπους του 1940.

Μια από τις πιο εμβληματικές είναι η "Η δασκάλα με τα ξανθά μαλλιά", της οποία πρωταγωνίστρια ήταν η Αλίκη Βουγιουκλάκη με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ στο πλευρό της.

Η αποκάλυψη για την Αλίκη Βουγιουκλάκη

Ο Μάκης Δελαπόρτας, αποκάλυψε το λιποθυμικό επεισόδιο που είχε η Ελληνίδα σταρ στα γυρίσματα για τη σκηνή του γάμου, με αποτέλεσμα να σταματήσουν τα γυρίσματα για κάποιο χρονικό διάστημα, αφού ήταν έγκυος. Μάλιστα, είχε μείνει έγκυος μετά από δυο αποβολές.

«Η ταινία γυρίστηκε στη Μακρυνίτσα. Σε εκείνη την ταινία ύστερα από δύο αποβολές η Αλίκη έμεινε έγκυος. Στη σκηνή του γάμου η Αλίκη λιποθυμάει. Καταλαβαίνουν ότι κάτι σοβαρό συμβαίνει. Έμεινε 7 μήνες στο κρεβάτι, τα γυρίσματα σταμάτησαν, γέννησε τον Γιάννη της. Όταν τα γυρίσματα επανήλθαν, είδαμε την Αλίκη με αρκετά κιλά παραπάνω και με διαφορετικό στιλ μαλλιών», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης: Το YOUWEEKLY στο Α' νεκροταφείο Αθηνών - Πως είναι εν έτει 2023 ο τάφος της Αλίκης Βουγιουκλάκη

Περισσότερες αποκαλύψεις...

Το απόγευμα της Δευτέρας (24/4) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Στούντιο 4» βρέθηκε καλεσμένος ο Μάκης Δελαπόρτας. Ο ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή της ΕΡΤ, για όλους και για όλα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Μάκης Δελαπόρτας, που είχε αποκαλύψει κάτι αρκετά προσωπικό για την ερωτική του ζωή (δείτε εδώ τι) έκανε λόγο για την Αλίκη Βουγιουκλάκη, τα πρώτα του βήματα στον χώρο του θεάματος και της υποκριτικής, αλλά και την οικογένεια του.

«Η μοναδική φορά που η Αλίκη Βουγιουκλάκη δεν μου μίλαγε μια εβδομάδα ήταν όταν με είδε σε εφημερίδα σε γενέθλια της Μιμής Ντενίση. Ήταν προς το τέλος της ζωής της. Ήμασταν σε ένα εξώφυλλο μαζί τότε, εγώ με την Βουγιουκλάκη -να σε βάλει τότε η Αλίκη δίπλα της, μου λέει ελάτε κ. Παπαμιχαήλ θα σε βάλω δίπλα μου, ήθελε να με εδραιώσει, πίστευε σ’ εμένα. Μπαίνω στο καμαρίνι, είναι στον καθρέφτη, βάφεται και μου λέει:

«Είμαστε εξώφυλλο αυτή τη βδομάδα κι εσύ πας με τη Μιμή Ντενίση στα γενέθλια και κόβεις τούρτες; Γίνεται αυτό»; Πήγα γιατί είναι φίλη μου, ήμασταν στη δραματική σχολή με τη Μιμή. Δεν μου πέρασε τότε από το μυαλό», είπε ο Μάκης Δελαπόρτας.

«Τότε όμως τι είχε συμβεί; Η Μιμή Ντενίση είχε τον Παπαμιχαήλ συμπρωταγωνιστή της στο απέναντι θέατρο. Πήρε η Ντενίση τον Παπαμιχαήλ απέναντι από το θέατρο της Αλίκης», συνέχισε.