«Εκείνος μου ετοίμασε το νυφικό» - Αποκαλύψεις για τον γάμο Νίκου Κουρή & Έλενας Τοπαλούδη

Η τρυφερή εξομολόγηση για την οικογένεια της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Εκείνος μου ετοίμασε το νυφικό» - Αποκαλύψεις για τον γάμο Νίκου Κουρή & Έλενας Τοπαλούδη

Καλεσμένη στην εκπομπή Γειά σου στον ΣΚΑΙ βρέθηκε η Έλενα Τοπαλούδη, η οποία είχε μια πολύ όμορφη συζήτηση με την Μαρία Μπακοδήμου σχετικά με την ζωή της, ενώ αναφέρθηκαν και στο γάμο της με τον Νίκο Κουρή (δείτε πότε θα πραγματοποιηθεί).

Το ζευγάρι έπειτα από 18 χρόνια σχέσης και απόκτησης ενός παιδιού, συγκεκριμένα του γιου τους Πέτρου, πήρε την απόφαση να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας.

Η εξομολόγηση της Έλενας Τοπαλούδη, συζύγου του Νίκου Κουρή

«Είμαι χαριτωμένη μαμά και αυστηρή. Τώρα πια επειδή το παιδί αυτό μας έχει ξεκουράσει από τη μέρα που γεννήθηκε. Γεννήθηκε και κάθε μέρα μας έλεγε ότι περνούσε τέλεια, ότι όλα θα τα έτρωγε και στο σχολείο ήθελε να πάει. Ήταν τόσο ξεκούραστα και τώρα που μεγάλωσε είπα "ρε συ, είσαι ωραίος". Είναι ένας απίθανος νεαρός άνθρωπος.

Τον χαίρομαι τόσο πολύ. Τον βλέπαμε στην παράσταση και ήταν μοναδικός. Όχι με το αίσθημα ότι μας αρέσει το παιδί μας. Συγκινούμασταν και μόνο που ήταν πάνω στην σκηνή. Καταλαβαίνω ότι μπορώ να το δω από πάνω και πότε μου αρέσει επειδή είναι το παιδί μου. Δεν είμαι περήφανη για αυτόν. Τον βλέπω και λέω "είναι σημαντικός"», εξομολογήθηκε για το γιο της.

Η αποκάλυψη για το γάμο τους με τον Νίκο Κουρή

Σε άλλο σημείο αναφέρθηκε στον γάμο της με τον σύντροφό της, Νίκο Κουρή που θα πραγματοποιηθεί τον Δεκέμβρη και συγκεκριμένα στις 12 του μήνα.

«Ολες τις ημέρες είχαμε κάτι να κάνουμε. Δεν είχαμε τι να κάνουμε στις 12 Δεκεμβρίου και είπαμε δεν παντρευόμαστε; Κανονικά θρησκευτικό γάμο θα κάνουμε. Ο Νίκος Κουρής μου ετοίμασε το νυφικό. Δεν θα πω λεπτομέρειες, είναι ωραίο. Υπάρχουν πράγματα στον Νίκο που με εκπλήσσουν ακόμη. Όταν καθίσαμε δίπλα δίπλα σε μια παράσταση, ένιωσα μια έλξη, μια ζέστη. Δεν είδα την παράσταση» εξομολογήθηκε η ηθοποιός.