Σταμάτης Γαρδέλης: «Όλα είναι προς κατεδάφιση...» - Μιλάει πρώτη φορά για τα χρέη του στην κάμερα του Mega

«Παράδεισος και κόλαση το σπίτι μου...»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
Σταμάτης Γαρδέλης: «Όλα είναι προς κατεδάφιση...» - Μιλάει πρώτη φορά για τα χρέη του στην κάμερα του Mega

Στην απογευματινή εκπομπή του Σαββατοκύριακου, "Ακόμα δεν είδες τίποτα" που προβάλλεται από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του Mega, σήμερα, Κυριακή 27 Οκτωβρίου, ο γνωστός ηθοποιός, Σταμάτης Γαρδέλης παραχώρησε μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη, για το σπίτι του, αλλά και για τη σύγκρουση που είχε με την παρουσιάστρια, Φαίη Σκορδά (δείτε εδώ το περιστατικό).

Οι δηλώσεις του Σταμάτη Γαρδέλη για το σπίτι του

Παράδεισος και κόλαση είναι εδώ στο σπίτι μου στο Πόρτο Γερμενό. Όλα αυτά στο σπίτι μου τα έχω φτιάξει με τα χέρια μου, και όλα αυτά θα πρέπει να κατεδαφιστούν. Είναι όλα από ανακυκλώσιμα υλικά, δεν έχω αλλάξει τίποτα στον κήπο, μόνο τα έχω κλαδέψει. Σε λίγο, όταν θα τα τρελαθώ, θα τα γκρεμίσω.

Όλα είναι προς κατεδάφιση. Πρέπει να γκρεμιστούν, γιατί έχω χρέος 80.000 ευρώ για αυθαίρετη δόμηση, και έχουν βγάλει το σπίτι μου στην Αθήνα σε πλειστηριασμό. Αφού γκρεμιστούν όλα, θα πρέπει και να πληρώσω. Εγώ έχω αθωωθεί από το δασαρχείο ως ιδιοκτήτης, πληρώνω τους φόρους μου, έχω αγοράσει κανονικά την ιδιοκτησία, και έρχεται πολεοδομία και μου βάζει πρόστιμο επειδή είπαν, πως ήταν δασικό, το οποίο τοκίζεται.

Δεν έκλεψα κανέναν και με αντιμετωπίζουν σαν κλέφτη. Μου έχουν φτάσει τα χρέη μέχρι εδώ. Έχω έρθει εδώ και 15 χρόνια και το χτίζω λιθαράκι λιθαράκι. Γκρεμίστε τα τώρα και δώστε μου πίσω όσα έχω δώσει. Με κοροϊδέψανε, έτρεχα στα δικαστήρια, δεν έχω χρόνο, έχω το άγχος. Έχεις ένα όνειρο και έγινε εφιάλτης. Είμαι σε αδιέξοδο, γιατί πάω συνέχεια στα δικαστήρια.

Εγώ το μόνο που είπα είναι πως γενικά δεν μου αρέσει να προβάλλεται η σεξουαλική ζωή του καθενός είτε είναι gay είτε straight. 65χρονών άνθρωπος είμαι, ξέρω τι θα πω. Έγραψαν πολύ άσχημα σχόλια στην Φαίη Σκορδά . Και αυτό αψυχολόγητο ήταν, γιατί κάνει το παιδί τη δουλειά του. Την έβλεπα ότι ψαχνόταν και της έλεγαν κουβέντες από πάνω με το κοντρόλ. Χαζομάρα μου που είπα της είπα "βγάλε το ακουστικό". Εγώ γενικά μίλησα, δεν είμαι κατά κάποιου, απλώς περιμένω να δω πολιτικό έργο και όχι την ερωτική ζωή κάποιου.

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα:

Όταν ο Σταμάτης Γαρδέλης έκαιγε καρδιές

Γράφει η Τζώρτζια Συρίχα

Δεν ήταν μόνο ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα την εποχή της «χρυσής βιντεοκασέτας» ήταν και ένας από τους μεγαλύτερους καρδιοκατακτητές. Χρόνια αργότερα έχει δηλώσει ότι ντρεπόταν για εκείνη την εποχή της βιντεοκασέτας με τον Πάνο Μιχαλόπουλο ακούγοντας την δήλωσή του να του απαντά: «Τότε που πήρανε τα φράγκα ήταν μια χαρά. Ο καθένας μπορεί να δηλώνει ότι θέλει. Εγώ δεν μετανιώνω για τίποτα και αυτοί δυστυχώς απαρνιούνται το μόνο που έχουν να επιδείξουν στην καριέρα τους. Όταν διαγράφουν το μοναδικό που έχουν κάνει τότε είναι σαν αν μην υπάρχουν».

Χρήματα, δόξα και γυναίκες τα είχε όλα στα πόδια του, από την στιγμή που ο αξέχαστος Γιάννης Δαλιανίδης τον είδε και τον έχρισε αμέσως πρωταγωνιστή. Ο Σταμάτης Γαρδέλης συστήθηκε στο κοινό το 1981 σε ηλικία μόλις 21 χρόνων με τα «Τσακάλια» και τα κοριτσόπουλα κόβουν φλέβες για τον μελαχρινό γόη, το sex symbol που μιλά και φλερτάρει με πονηρή ματιά και που ξεστομίζει ατάκες που έγραψαν κινηματογραφική και τηλεοπτική ιστορία. Η λατρεία του για τις μηχανές και τον γυμνισμό τον κάνουν ακόμα πιο ποθητό στα κοριτσόπουλα της δεκαετίας που ξεροσταλιάζουν για πάρτη του προκειμένου να τον συναντήσουν έξω από το σπίτι του... Στο χρηματιστήριο της showbiz το όνομά του παίζει εμπορικά πρώτο αλλά εκείνος δεν πτοείται από δόξα και χρήμα, δίνει μια στην καρδάρα με το γάλα και το χύνει έξω.

Σταμάτης Γαρδέλης