Η Μαρία Μενούνος μας δείχνει σε βίντεο την αντίδραση του συζύγου της στην είδηση της απόκτησης παιδιού

«Πριν από έναν χρόνο, εισέβαλα στο γυμναστήριο για...»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
Instagram/ Μαρία Μενούνος
Instagram/ Μαρία Μενούνος

Η γνωστή Ελληνοαμερικανή παρουσιάστρια, Μαρία Μενούνος ζει μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της, αφού έγινε μητέρα (μέσω παρένθετης μαμάς). Μέσα από ανάρτησή της στον προσωπικό τις λογαριασμό στο Instagram αποκάλυψε πριν λίγες ημέρες, την αντίδραση του συζύγου της, όταν έμαθε, πως περιμένουνε παιδί.

Η αντίδραση του συζύγου της Μαρίας Μενούνος για το παιδί

«Πριν από έναν χρόνο, εισέβαλα στο γυμναστήριο για να πω στον Κέβιν κάτι που περίμενα σχεδόν μια δεκαετία για να του το πω. "Είμαστε έγκυος!" (Η αντίδρασή του μου θυμίζει πόσο σοκαρισμένη ήμουν όταν μου έκανε πρόταση γάμου στο Howard stern . Αν το παρακολουθήσετε θα δείτε). Τόσες πολλές προσπάθειες εγώ η ίδια, ελπίζοντας να μείνω έγκυος χωρίς επιτυχία, και στη συνέχεια η μακρά διαδικασία της παρένθετης μητέρας, το έκαναν αυτό σχεδόν απίστευτο! Εκείνη την εποχή είχαμε εμφυτεύσει δύο έμβρυα ελπίζοντας για δίδυμα, αλλά ο θεός είχε άλλα σχέδια. Είμαστε τόσο ευγνώμονες για την παρένθετη μητέρα μας και την οικογένειά της για αυτό το απίστευτο δώρο. Η Αθηνά είναι η μεγαλύτερη ευλογία μας», έγραψε και συνόδευσε το βίντεο.

Δείτε επίσης: Μαρία Μενούνος - Κέβιν Αντεργάρο: Έδειξαν για πρώτη φορά το πρόσωπο της κορούλας τους

Η εξομολόγηση για την απόκτηση παιδιού μέσω παρένθετης μητέρας

«Το να φέρω την κόρη μου μέσα στην ελληνική κοινότητα πρόκειται να είναι κάτι πραγματικά πολύ σημαντικό, να τις δώσω αυτές τις δυνατές ρίζες, να πηγαίνει εκκλησία και να της δώσω να καταλάβει πως είναι καλό να είσαι μέλος μιας κοινότητας» εξομολογήθηκε και συνέχισε «Είμαστε τόσο καλοί στο να καταστροφολογούμε και να αφήνουμε τον φόβο να μπαίνει στα μυαλά μας. Η ευγνωμοσύνη είναι το καλύτερο μέρος να είσαι συναισθηματικά… οπότε όταν έχω μια στιγμή φόβου - και έχω πολλές - επιλέγω τις θετικές σκέψεις».

«Ένα από τα μεγαλύτερα δώρα είναι που έχω φίλους που έχουν περάσει από τη διαδικασία της παρένθετης μητέρας, όπως η Kim Kardashian, η οποία με βοήθησε. Τη ρώτησα "Πρέπει να ανησυχώ για αυτό;" και ήταν τόσο χαλαρή για όλα και με τις παρένθετες μητέρες που με έκανε να μη νιώθω ότι πρέπει να τα κοντρολάρω όλα. Αυτό είναι ένα μήνυμα που θέλω να διαδώσω.

Ήξερα ότι διάλεξα μια παρένθετη μητέρα με υψηλές αξίες και ηθική που ήθελε να κάνει μια υπέροχη δουλειά. Εκείνη μου είπε «Θα κάνω ό,τι θα έκανες εσύ αν ήσουν έγκυος». Οπότε της πρότεινα να τρώει οργανικά τρόφιμα, να μείνει μακριά από τη ζάχαρη επειδή ο διαβήτης υπάρχει στην οικογένειά μου και να αποφύγει τον καφέ. Της είπα ότι αν όμως έχεις κάποια λιγούρα, είσαι άνθρωπος κάντο. Σε εμπιστεύομαι. Και εκείνη έφερε στον κόσμο ένα πανέμορφο μωρό και θα είμαι για πάντα ευγνώμων για αυτή τη θυσία» αποκάλυψε.

«Κάθε μέρα εγώ και η Αθηνά μιλάμε στη μαμά μου. Την ευχαριστούμε που μας βοήθησε να έρθουμε κοντά και της λέμε ότι την αγαπάμε. Κάθε βράδυ προσευχόμαστε και κάθε πρωί τη χαιρετάμε και φιλάμε την φωτογραφία της. Απλά θα ήθελα για την κόρη μου να γνώριζε τη γιαγιά της. Ποτέ δεν πίστεψα ότι θα το έκανα χωρίς τη μαμά μου» ανέφερε επίσης.