Άννα Βίσση: «Θα ήταν το μεγαλύτερο λάθος της ζωής μου» - Ο δεύτερος γάμος, ο εθισμός της κόρης της στο αλκοόλ, ο Καρβέλας και η Αννίτα Πάνια

Όλη η συγκλονιστική συνέντευξη που παραχώρησε στο Τετ α Τετ

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Άννα Βίσση: «Θα ήταν το μεγαλύτερο λάθος της ζωής μου» - Ο δεύτερος γάμος, ο εθισμός της κόρης της στο αλκοόλ, ο Καρβέλας και η Αννίτα Πάνια

Ακόμα κάποια αποσπάσματα, προβλήθηκαν από την πολυσυζητημένη συνέντευξη της Άννας Βίσσης, στον Τάσο Τρύφωνος και την εκπομπή Τετ α τετ,. η οποία θα προβληθεί απόψε 30/10. Μια συνέντευξη άκρως αποκαλυπτική, αφού για πρώτη φορά η τραγουδίστρια μίλησε για όσα έχουν συμβεί στη ζωή της χωρίς ενδοιασμούς.

Για πρώτη φορά αποκάλυψε πως βρέθηκε ξανά λίγο πριν παντρευτεί για δεύτερη φορά, αλλά τελικά κάτι την σταμάτησε, μίλησε για την πιο δύσκολη περίοδο στην ζωή της κόρης της, Σοφίας Καρβέλα, τότε που ήταν εθισμένη στο αλκοόλ, αλλά και για τον γάμο της με το Νίκο Καρβέλα, την αποτυχία αυτού και τις... μετέπειτα συντρόφους του.

Όλα όσα αποκάλυψε η Άννα Βίσση

Πώς θα ξεκινούσε μία ταινία για τη ζωή της - Η πρώτη φορά που κατάλαβε ότι έγινε σταρ

«Θα ήταν γύρω στα 5-6 μου χρόνια γιατί τότε πρωτοάνοιξα το στόμα μου να τραγουδήσω. Η μάνα μου έλεγε “σςςς να τραγουδήσει η Άννα τώρα, λες και εγώ ήμουν η εντεταλμένη να γίνω η τραγουδίστρια. Η μαμά μου ήταν σαν να έβλεπε το μέλλον», είπε αρχικά ενώ συνέχισε αναφέροντας:

«Πρώτη φορά το κατάλαβα τη χρονιά που μάλωνα με τον Καρβέλα γιατί μου έδωσε λαϊκά τραγούδια και ενώ τον πολεμούσε αυτός μου είπε πρέπει να πεις και αυτά για να σε βάλει ο Έλληνας στην καρδιά του. Μετά από αυτό τον δίσκο ένιωσα ότι “την έκανα”», αποκαλύπτοντας στο τέλος τι έχει μετανιώσει, όσον αφορά την καριέρα της:

«Δεν ήθελα ποτέ να κάνω talent show και το έκανα, το μετάνιωσα, το έκανα με κίνητρο τα χρήματα. Προσωπικά το πλήρωσα, δεν ήμουν χαρούμενη όταν το έκανα».

Η εποχή που αποστασιοποιήθηκε από το Νίκο

«Ήταν μία ωραία, πικρή περίοδος. Ήταν ωραία γιατί ήθελα “να δω πώς είναι χωρίς τον Νίκο η ζωή μου”. Πιστεύω ότι οι άνθρωποι που είναι πολύ συνδεδεμένοι μαζί, παθαίνουν ένα overdose και είπα πώς είναι να ζήσω χωρίς τον Νίκο. Δεν τον μίσησα ποτέ παρά στιγμιαία, όταν τσακωνόμασταν γιατί όταν τσακώνεσαι μισείς τον άλλον. Ζώντας το ήταν μία πικρή χολή, ένα κατακάθι και όταν συναντηθήκαμε ήταν ένα λυτρωτικό κλάμα, ότι καλά κάναμε και μείναμε ο ένας μακριά από τον άλλο γιατί δώσαμε ευκαιρία να καταλάβουμε πόσο σημαντικοί είμαστε ο ένας στον άλλον» (δείτε εδώ σπάνιες φωτογραφίες από τον γάμο τους, το νυφικό που είχε επιλέξει να φορέσει τότε), αποκάλυψε ενώ αναφέρθηκε και στις επόμενες σχέσεις του μουσικοσυνθέτη λέγοντας:

«Με την Αννίτα υπήρξαμε πάντα καλές φίλες. Με τις επόμενες σχέσεις μπορεί να είχα προβλήματα και λογικό το βρίσκω. Η σχέση μου με τον Νίκο είναι τόσο δυνατή και τόσο δεν μπορεί κανείς να την πειράξει που αν θες οι γυναίκες που είναι με τον Νίκο και οι άνδρες που μαζί μου πολλές φορές παρεξηγούσαν τη σχέση μας και τη σύγκριναν».

Ο δεύτερος γάμος

«Έφτασα κοντά σε δεύτερο γάμο σαν μία κακή σκέψη, μία σκέψη απόγνωσης, καθόλου ειλικρινής μέσα μου και θα ήταν το μεγαλύτερο λάθος της ζωής μου. Όχι μόνο σαν πράξη αλλά και σαν άτομο. Γενικά αφότου έκανα τον πρώτο γάμο, άρχισα να φιλοσοφώ το θέμα του γάμου».

Ο εθισμός της κόρης της Σοφίας

«Ήμουν εκεί, μαζί πήγαμε σε αυτό το κέντρο που θέλησε να μπει και να αποτοξινωθεί. Μια δύσκολη περίοδος για εκείνην ειδικά. Πάλεψε με έναν δαίμονα. Έτυχε να ήμουν στην Αμερική τότε, που και να μην τύχαινε, θα πήγαινα, αλλά ο καθένας περνάει εθισμούς. Ποιος άνθρωπος δεν εθίζεται σε κάτι; Νομίζουμε πάντα ότι το να καταφύγουμε σε κάτι κακό θα μας λύσει τα άλλα μας προβλήματα. Είχα και γω κάτι μικροπροβληματάκια αλλά εντάξει, μικρά» είπε χαρακτηριστικά ενώ αναφέρθηκε και στα εγγόνια της λέγοντας «Με βρίσκει το «γιαγιά» σε μια πιο χαλαρή στιγμή της ζωής μου».