«Με πας κατευθείαν στο κίτρινο...» - Η αντίδραση της Αποστολίας Ζώη σε ερώτηση για τα προσωπικά της

Τι την ρώτησαν;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Με πας κατευθείαν στο κίτρινο...» - Η αντίδραση της Αποστολίας Ζώη σε ερώτηση για τα προσωπικά της

Οι τηλεοπτικές κάμερες συνάντησαν την Αποστολία Ζώη σε δημόσια έξοδο της, με την τραγουδίστρια να στέκεται μπροστά στα συνεργεία και να κάνει δηλώσεις στους δημοσιογράφους. Μια αντίδραση της, ωστόσο, ήταν αρκετά για να προκαλέσει πολλά σχόλια στο πλατό της εκπομπής Mega Καλημέρα σήμερα Δευτέρα 30/10.

Οι δηλώσεις της Αποστολίας Ζώη

Με το που ξεκίνησαν οι δηλώσεις της, δημοσιογράφος την ρώτησε πως την πετυχαίνουμε αυτή την περίοδο στα προσωπικά της, με την τραγουδίστρια να αντιδρά λέγοντας «Με πας κατευθείαν στο κίτρινο… Γενικά δεν μιλάω για τα προσωπικά μου, γι’ αυτό δεν ξέρει και πολύς κόσμος τι κάνω».

Ωστόσο, συνέχισε να απαντάει σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων και μάλιστα, αποκάλυψε αν δέχεται φλερτ από μικρότερους. «Ναι, δέχομαι. Νομίζω όλες οι γυναίκες δέχονται και από άλλες ηλικίες. Δεν ξέρω, ίσως τους προκαλούμε μια σιγουριά;», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης: Με ξύλινη κουζίνα και μεγάλο χτιστό τζάκι - Το εντυπωσιακό σπίτι της Αποστολίας Ζώη στην Κηφισιά

Τα σχόλια του Mega Καλημέρα

Αμέσως μετά τις δηλώσεις της, πολλά ήταν τα σχόλια στο πλατό της εκπομπής Mega Καλημέρα, λέγοντας πως δεν ήταν ωραίο που είπε κατευθείαν κίτρινο.

«Υπάρχει μια σχέση. Οι δημοσιογράφοι ρωτάνε αυτή είναι η δουλειά τους γιατί αν δεν υπήρχαν δημοσιογράφοι, δεν θα είχαν δημοσιότητα αυτοί οι οποίοι γίνονται αναγνωρίσιμοι. Η Ελλάδα είναι μια πολύ μικρή αγορά και οι αναγνωρίσιμοι χρειάζονται την παρουσία των δημοσιογράφων. Διαφορετικά δεν μπορούν να έχουν κανενός ίχνους διείσδυση. Σου λέω πως είναι τα πράγματα στη χώρα μας», ανέφερε αρχικά η Νανά Παλαιτσάκη.

«Οι δημοσιογράφοι ρωτάνε, η Αποστολία Ζώη μπορεί να απαντήσει "ευχαριστώ πολύ δεν θέλω να απαντήσω". Με τέτοια εμπειρία δεν ξέρει; Που πηγαίνει στο κάλεσμα που είναι οι κάμερες;», συνέχισε η δημοσιογράφος.

«Δεν προσπαθώ να την υπερασπιστώ. Από εκεί και έπειτα επειδή το κορίτσι αυτό όλα αυτά τα χρόνια έχει πληγωθεί από τα μέσα ενημέρωσης και έχει αποστασιοποιηθεί, αιφνιδιάστηκε και έβαλε το όριο της», σχολίασε η Ελεονώρα Μελέτη.